2777
2789

یه آقایی بود تاپیک زده بود چند وقت پیش که تو پر بازدیدم بود اتفاقا میگفت نه قیافه داره نه پول از مدل حرف زدنشم مشخص بود ادب زیادی نداره ... اونوقت میگفت من فقط دختر خوشگل میخوام ... 😐 مثلا کاربرا میگفتن بایکی هم سطح خودت باش میگفت نهه من فقط دختر خوشگل میخوام ... دوست دخترشم بهش خیانت کرده بود به خاطر ظاهرش ... عکسشم اتفاقا گذاشته بود ...ایشون پرنسس واقعیه ... خب تو چی داری که دختر همه چی تموم میخوای آخه ... برای ایشون اگر پرنسس اسپانیا رو هم پیشنهاد کنی میگه در حد من نیس 😐😐😐اصلا یه بارم نگفت دختری میخوام که خانوم و باشخصیت باشه 😐

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلان همه چی ریخته به هم 😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

فک کنم برادر شوهر من بوده😒

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

آره منم تاپیکش دیدم چرت پرت می‌گفت هر کی هر چی می‌گفت حرف خودشو میزد من رل خوشگل میخام نوارش گیر کرد ...

آره برام عجیب بود نی نی یار داشت چیکار میکرد 😐😐 حالا حداقل میگفت با شخصیت یه چیزی ... 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
خب بخواد به جهنم.اتفاقا دخترای خوشگل زیادی هستن که با پسرای اینجوری هم میگردن

دختر خوشگل برای چی باید باکسی باشه که به گفته خودش نه پول داره نه قیافه نه ادب درست و حسابی؟

آره برام عجیب بود نی نی یار داشت چیکار میکرد 😐😐 حالا حداقل میگفت با شخصیت یه چیزی ...

منم درعجب بودم چون تاپیکش هم بازدید داشت هم صفحاتش خیلی رفت جلو واقعا بی محتوا و سرکاری بود

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

همین الان یکیشون توی یه تاپیکی میگفت ما مردا برامون ظاهر مهم نیست شما زنا پول پرستید🤣🤣🤣منم گفتم ا ...

🤣🤣🤣کاش از اون تاپیک اسکیرین داشتم میفرستادی براش ... یارو حتی موهاشم ریخته بود 🤣🤣 احتمالا یکی دیگه از معیاراش گیسو کمند بودنه ...