2777
2789
عنوان

من با یکی اشناشدم براازدواح

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 177 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اهوم خداکنه اینجوری باشه

بیا یجور دیگه به قضیه نگاه کنیم شما که هنوز خانوم عقدی و رسمیش نیستی پس حق دخالت تو این موضوع رو نداری ایشونم اگه با شما این موضوعو درمیون گذاشته به رسم ادب بوده

شما میگی این پولو پارسال وام گرفته پارسال که شما وجودی تو زندگیش نداشتی !

الانم الکی خودتو اذیت نکن چون بخوای بهش این پولو نده به خانوادت مطمئن باش قیدتو میزنه میره 

بشین فکراتو بکن ببین میتونی بااین موضوع کنار بیای یا نه اگر نه جواب رد بده بهش بزار بره دنبال زندگیش

متاهل🩷🍃
سلام کدام بانک ؟!

سلام گلم

هربانکی بری فرقی نداره خواهر فقط براشون ضامن معتبر و گردش مالی حساب ملاکه ما از صادرات وام‌گرفتیم پارسال 

۳۰۰تومن بادوتا ضامن که اصلا هم رسمی نبودن فقط گواهی اشتغال به کار میخواد با قید حقوق که هرکدوم حداقل باید ماهیانه گردش حسابشون تا ۶۰۰الی۱تومن باشه همین

متاهل🩷🍃
بیا یجور دیگه به قضیه نگاه کنیم شما که هنوز خانوم عقدی و رسمیش نیستی پس حق دخالت تو این موضوع رو ندا ...

این الان کل سرمایش سه تا۶۰۰میلیون هست با ماشینش باماهی ۱۵۰درامدش 

من ۴ساله میشماسمش

خب بشناسیش مگه زنشی؟😑🤦‍♀️

من همسایه هامونو ازبچگی میشناسم برم به پسراشون بگم حق ندارین پولاتونو خرج مامان باباتون کنین حرفی میزنیا

هروقت به طور رسمی و قانونی همسرش شدی بعد دوباره تاپیک بزن که بهتر راهنماییت کنن

متاهل🩷🍃
این تو یک صرافی خارجی گذاشته

آها کاش به ما هم یاد میداد 😁

ببین عزیزم بابت اینکه میخواد به خانوادش کمک کنه مطمئن باش به همین شیشصد تومن تموم نمیشه و کمکاش بیشتر هم میشه 

من میدونم از اینکه انقد حامیه و همش کمکت میکنه خوشت اومده ولی باید بدونی اینجور شخصیت‌ها همیشه تو خانوادشون سنگ زیرین آسیاب هستن 

اصلا نگران پول نباش چون بچه زرنگیه پول جمع میکنه باز 

ولی ببین میتونی با این شخصیتش کنار بیای یا نه 

مطمئن باش پسر کاری و اهل خانوادس و خانوادت قبول میکنن اما مهم خودتی که بتونی باهاش زندگی کنی 

این الان کل سرمایش سه تا۶۰۰میلیون هست با ماشینش باماهی ۱۵۰درامدش

خب ماهی ۱۵۰داره درمیاره بنظرت پول کمیه؟!

سرع یک سال دوباره بهترین ماشینو برات میگیره قصه نداره که

متاهل🩷🍃
قربونت برم انشالله که به نیت قلب پاکت برسی من خودم تو این یکسالو نیمی که عقدیم خیلی سختی کشیدم تا به ...

آفرین دختر عاقل چند سالته؟ اگه دوست داشتی بگو می‌خوام ببینم یه دختر تو چ سالی مثل شما عاقل میشه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
2810