2777
2789
عنوان

من با یکی اشناشدم براازدواح

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینجوری نیست ک هرچی دربیاره بخاد خرج خانوادش کنه که خودش ماهی ۱۰۰میلیون داره بعد میخاد یک اکانت ۶ ...

خب فعلا عجله نکن بذار ببین در آینده چی میشه و چیکار میکنه.

ببین دوباره پولهاشو خرج خانواده میکنه یا اینکه برای آیندتون جمع میکنه و خونه و...می‌خره یا نه

2805
منظورم خانواده من دوست دارن شوهر من مایه دار باشه

خوب اشتباه میکنن؛ دیگه بعدم خواهرم دنبال هرچیزی باشی ازش دورتر میشی شما الان ملاکت پوله ازش دور میشی ؛ من پولدارش تو زندگیم بوده جز خیانت چیزی برام نداشت ؛ الان می‌خوام خدا قسمتم؛ کنه یه آدم با وجدان فقط 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
خب فعلا عجله نکن بذار ببین در آینده چی میشه و چیکار میکنه.ببین دوباره پولهاشو خرج خانواده میکنه یا ا ...

الان بنظرت من نباید حسودیم بشه که میخاد برا خانوادش ۶۰۰میلیون بده یا این نشونه خوبه پسره یانشون بدیه ازش

بخدا پسرا حق دارن میگن دخترا آهن پرستن

چی بگم والا نامزدم پارسال که اومد خواستگاریم فقط یه موتور هوندا داشت🤣🤦‍♀️

بله رو دادم روز عقد دیدم با یه پراید اومد گفتم این ماشین کیه عزیزم گفت قرعه کشی نوشته بودم قبل اینکه بیام خواستگاریت بنامم دراومد خریدمش که خجالت نکشی جلو فامیلات 

بعد طرف دغدغش برای شروع زندگی مشترک ماشینه ارزوعه🤣🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
چی بگم والا نامزدم پارسال که اومد خواستگاریم فقط یه موتور هوندا داشت🤣🤦‍♀️بله رو دادم روز عقد دیدم ...

سنشون؛ کمه اینا نمی فهمن چی میگن؛ خوشبخت بشی خواهر قشنگم ؛ برای منم با دل پاکت دعا کن یه مرد خوب صالح بیاد تو زندگیم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
2810