2777
2789
عنوان

بعد از عقد فقیر شدیم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 52 پست
😄 همه شغلا اینطوره ابجی من چند شبه خوابم نمیبره دو تا کارگر بیرون کردم پول نمیچرخه

بیچاره کارگرها💔💔💔💔

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
خدارشکر منم نمیدونم قراره تا کی ادامه داشته باشه . اصلا انقدر تحت فشاریم شوهرم از ۱۰۵ کیلو شد ۸۵

نترس می گذره 

یه دفتر بردار هر روز شکر گزاری کن

بابت درامدی که داشتین

برای درامدی که دارین 

برای درامدی که خواهید داشت

شاید باور نکنی ولی خیلی اثر داره

نمی گم مثل مشنگا ادا خوشحال هارو در بیاری ها

واقعا و قلبی حس دارا بودن رو داشته باش و سپاسگزار باش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینطورع عزیزم اما بعد از هر سختی آسونی هست نوبت شماهم میرسه .منوشوهرم معتقدیم خدا یه چیزیو بهم میری ...

امیدوارم همینطور باشه 

جونی برامون نمونده اما همچنان داریم تلاش میکنیم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
قابل توجه اونایی که میگن شما ازدواج کن برکت میاد تو زندگی

میاد چه ربطی داره مجرد بی برکت نداریم!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نترس می گذره یه دفتر بردار هر روز شکر گزاری کنبابت درامدی که داشتینبرای درامدی که دارین برای درامدی ...

ممنونم . درسته قبولش دارم همیشه خدارشکر میکنم برای نعمت هایی که دارم و قراره داشته باشم همیشه نتیجه دیدم

زندگی بالا پایین زیاد داره فقطم برای شما نیس خیلیها براشون پیش میاد گهی پشت به زینو گهی زین به پشت ...

جز صبوری چاره دیگه ای نداریم الانه ها همه گرفتار همچین مواردی هستن

دوست عزیز مرتب صدقه بده که بلا و چشم نظر ازت ن دور باشه

من قبلا به این چیزها اعتقادی نداشتم ولی الان به یقین رسیدم.

خیلی از زوج ها بعد از عقد انگاری چشم میخورن...

باورت میشه ما آشنامون شب عروسیش پارکینگ خونه آتش گرفت

دوست خودم بعد از ازدواج یکهو مریض شد و تا یکسال دلیلش مشخص نبود بعد خوب شد.

داداش خودم بعد از عقدش یکهو مریض شد اونم شدید طوری که میگفتن عفونت وارد خونش شده ...

خود منم بعد از عقدم تمام صورتم به یکباره جوشهای قرمز بزرگ زد، چندتا دکتر رفتم آزمایش دادم دلیلش مشخص نشد بعد از ۲ سال جوشها رفت ... بابام تمام مدت میگفت چشم خوردی، چوم چند نفر علنا بهم گفتن چه خوشگل شدی واااای چه شوهری کردی و یا چه عروووسی گیرشون اومده ... 

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
خوبه دیگه راضی باش ما هم تا همین چند ماه پیش خیلی راحت زندگی میکردیم خونه خریدیم خیلی کم برامون میمو ...

خرید خونه ارزشش رو داره . منو شوهرم حتی پول نداشتیم یه بستنی بخریم حساب بانکی صفر پاشدیم رفتیم خونه دیدیم برای خرید  همینقدر سرخوش

ممنونم . درسته قبولش دارم همیشه خدارشکر میکنم برای نعمت هایی که دارم و قراره داشته باشم همیشه نتیجه ...

چقدر خوب :)

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دوست عزیز مرتب صدقه بده که بلا و چشم نظر ازت ن دور باشهمن قبلا به این چیزها اعتقادی نداشتم ولی الان ...

بیین نمیدونم چشم خوردم یا نه اما   از وقت عقد به این طرف چهار بار منو شوهرم تصادف کردیم دیگ از بلاهایی دیک ای که سرمون آمده نگم