2777
2789
عنوان

میرم سرکار با معلولان هستم ولی دیگه حوصله ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 28 پست
دوست دارم اما پدرم نمیشه و نمیان . چون شرایط بیرون رفتن ندارن پیرن و سختشونه . ضمن اینکه روحانی هستن ...

عزیزم

تو همون خونه دور هم باشید 😀

جوجه درست کن تعطیلیا

خیلی به خودت توجه کن

بخدا بقیه هم از شرایطشون ناراضی هستن

قول میدم بهت

فقط حقوقت کمه

موضوع اینه همه چی همیشگی نیست

ناامیدی خیلی دارک و بده

چرا فکر میکنی قراره همیشه همین باشه

این ی مرحله از زندگیته

که سعی کن راحتش کنی برای خودت

توام کار بهتر پیدا میکنی

توام کیس خوب ازدواج برات میاد

و ... 

کارت پربرکته

من مذهبی نیستم

ولی معتقدم خدا شمارو جور خاصی دوست داره

احتمالا برنامه برات داره

خودتم البته زرنگ باش

منتظر نباش

یک سال و دو سال نکن 

در لحظه زندگی کن

و با همون پول برای خودت کارای مثبت بکن

بددو دویدن خیلی خوبه

بعد از اون ورزش میچسبه

منظورم تو خونه اس

به سلامتیت اهمیت بده

ی هنر یاد بگیر

بنظرم موسیقی زندگیتو عوض میکنه

برو سمتش

لازمم نیست به کسی بگی

این نگفتنه و رازی که با خودت میمونه

برای پیشرفتت خیلی شیرینه

عزیزمتو همون خونه دور هم باشید 😀جوجه درست کن تعطیلیاخیلی به خودت توجه کنبخدا بقیه هم از شرایطشون نا ...

ممنونم از حس خوبتون 

دوست دارم کاری کنم اما همش این شکست ها و کارهایی که بودم و ندارم و اون گوشیم و نشنیده شدن بهم میگه بیخیال الکی کجا بری . چکار کنی . چه راهیو بری . الکی خودتو اذیت نکن 

آره دویدنو یه وقتا موقع رفتن برا اتوبوس دارم ... خوبه اما لحظه ای

امروز با دوستم رفتم اطراف حرم اون خوب بود که رفتم بیرون اما خب شادی و خنده ای در کار نبود ...

لطفا دعا کنید معجزه بشه برام 

چون من امیدی جز خدا ندارم

سالم باشین

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از حس خوبتون دوست دارم کاری کنم اما همش این شکست ها و کارهایی که بودم و ندارم و اون گوشیم و ن ...

اره

میفهمم

من این جور وقتا یهو وصل میشم بخدا

میگم کمکم کن

و درست میشه

شمام امیدوارم از این حال بیای بیرون

بنظرم سنت زیاد نباشه

قدرشو بدون

بعدا سن میره بالا 

میگی اون روزام بهتر بود

حتما برو دنبال ی تخصصی

با معجزه و اینا شاید لحظه ای درست بشه

ولی همت کن حال خوبتو بساز

ربطی ام به شکست خوردن نداره

شما ده تا راه و امتحان کن

تا تهشم نرو

فدای سرت

مهم اینه بخاطر حال خوبت قدم برداری

من خودم دلم برای کلاس خط تنگ شده

آهنگای سنتی و شجریان و ..

فضاش حال خوبی داره

منم قمم بیایین با من بریم بیرون البته ازتون کوچکترم کارتون واقعا سخته بنظرم یه تفریح جور کنید باشگاه ...

په خوب ... موفق باشی

کجای قمین . چکارا می کنین

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ارهمیفهمممن این جور وقتا یهو وصل میشم بخدامیگم کمکم کنو درست میشهشمام امیدوارم از این حال بیای بیرون ...

یعی می کنم بتونم اما کاری نکردم

دوست دارم کاری کنم اما از تهش می ترسم . خوبه که شما متصلین و این موفقیته ... منم باز به دعا امید دارم و امیدوارم برسم . حداقل یه شادی کم اما باشه ... دلم تنگ شده برا خوبی سادگی روزام که داشتم . البته نمی دونم چطور خاطرات خوبمو همش یاد اوری کنم که بمونه تو ذهنم

یعی می کنم بتونم اما کاری نکردمدوست دارم کاری کنم اما از تهش می ترسم . خوبه که شما متصلین و این موفق ...

یکم افسرده شدی

بخاطر کارتم هست دیگه

تلاشتو کم نکن 

تقلا کن برای کار بهتر

ببین فعلا جدا از کار 

پیج بزن

شما که درسشو خوندی

حرفه ای یا بگیر ادیت کردنو

نوشتاری پست بذار

برای چند سال بعد سرمایه گذاری کن

زنبیل آباد من دانشگاه میرم

موفق باشین پس

عزیزم خدا ب دلت شادی زیاد بده از خوشبختی

ممنونم

سالم باشین

یکم افسرده شدیبخاطر کارتم هست دیگهتلاشتو کم نکن تقلا کن برای کار بهترببین فعلا جدا از کار پیج بزنشما ...

گوشی خوب ندارم که اینستا داشته باشه 

گوشی خوبمو دزد برد 

تلاش می کنم . امیدوارم یه کاری کنم

ممنونم از راهنماییهاتون

من متصل نیستم عزیزممنم گاهی مغزم رد میدهگاهی نه خیلیمیگم اینارو اشتباهات مارو تکرار نکنی

هستین ... کسی که کمک فکری می کنه حتما راهنماست و خدا خواسته