2777
2789
عنوان

نوزاد هفت ماهه وزنشو روی پا نمیندازه و زانوشو خم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست
دکتر داخلی برای نوزاد؟؟؟؟برای حرکات نوزاد دکتر داخلی اخه!!؟اسمش پیدا هست که کارش چیه

هربار میبرم متخصص از بس بهم گفتن این تو همه زمینه ها وارد هستش.هرچند اگه وارد یود نمیگفت غذای نوزادتو با عسل شیرین کن.یا مثلا بهم گفت رفلاکس اصلا وجود نداره و بقالیه دکتراست در حالی که نوزاد من واقعا رفلاکس داره.یا گفتم یبوست داره گفت کف دستشو ماساژ بده و...

هربار میبرم متخصص از بس بهم گفتن این تو همه زمینه ها وارد هستش.هرچند اگه وارد یود نمیگفت غذای نوزادت ...

عسل ندی بهش،میکروب نمیدونم یا باکتری ممکنه داشته باشه

غذا هم الان تازه شروع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با توجه به توصیفاتی که کردی هیچی نیس...بیخود این دکتر اون دکتر نرو عزیز

نوزاد هست اندازه سنش ازش توقع داشته باش

دختر من۱سالشه زیر بغلش میگیرم راه نمیره پاش خم میشه

برا بچه شما حتی این کار هم زوده که زیر بغلش بگیری،اذیت میشه نکن 

نه نمیدم.غذارو از اخره ۴ ماهکی شروع کردم‌.چون رفلاکس داشت دکترش گفت

ایشالا همیشه سالم و سلامت باشه

لذت ببر خودتم درگیر نظر این و اون نکن

مادر هستی خودت بچت و توانایی‌هاش بیشتر از هرکسی میشناسی

با توجه به توصیفاتی که کردی هیچی نیس...بیخود این دکتر اون دکتر نرو عزیزنوزاد هست اندازه سنش ازش توقع ...

توکل به خدا.ممنون که جواب دادی دیوونه شدم بس چیزای مختلف خوندمو شنیدمو ...

[QUOTE=358432863]توکل به خدا.ممنون که جواب دادی دیوونه شدم بس چیزای مختلف خوندمو شنیدمو ...[/QUOTEسلام عزیزم با تاپیکت یاده خودم افتادم .امروز واکسن ۱۸ماهگی دخترمو زدم دقیقا یکسال پیش تو همچین روزی که رفتم واکسن ۶ماهگی بزنم شروع شد استرسای من والان فهمیدم چقدر اشتباه کردم یکسال زندگیمو کلا رها کردم وفقط کارم شده بود استرس تکامل بچم چون سزارین بودم وبچه افت ضربان قلب داشت بدلیل پیچیدن بندناف همش فکرای منفی میومد تو سرم .البته بچم دنیااومد مشکلی از نظر تنفس نداشت ولی بعده ها خودم میخواستم همچیزو ربط بدم به سزارین .تو ۶ماهگی به هیچ وجه بچم نمیتونست رو پاهاش وایسه ومن چقدر ترسیدم واین باعث شد تا کارای دیگشم بتونه انجام بده من از استرس بمیرم .حتی دخترم ۱۱ماهگی چهاردستو پارفت و۱۶ماهگی مستقل راه رفت وهیچ مشکلی نداشت خداروشکر  فقط بهت بگم که اصلا استرس نداشته باش توروخدا استرست به بچت منتقل میشه مطمئن باش همچیرو به وقتش انجام میده هربچه یجوره یکی دیر تر یکی زودتر .من دوتابچهامم مدله هم نبودن .مطمئن باش ساله دیگه این موقع یجا بندنمیشه مطمئن باش .۴۰روز حدیث کسا به نیت سلامتی فرزندت بخون ومنو بچهامم دعاکن مطمئن باش بچت هیییچ مشکل پزشکی نداره .ضعیف بودنم یکی از عامل تنبلیشونه دختر من رفلاکس وآلرژیم داشت واحساس میکردم کلا این بچه پاهاش جون هیچکاریو نداری ولی الان ماشالله راه میره قشنگ 

[QUOTE=358432863]توکل به خدا.ممنون که جواب دادی دیوونه شدم بس چیزای مختلف خوندمو شنیدمو ...[/QUOTEسل ...

سلام عزیزم.ممنون از دلگرمی که دادی.بچه منم ۵ روز ان ای سی یو بستری بود.توی پرونده زدن به دلیل ttn.که چیزه خاصی نیست ولی دکتر گفت چون صدای گریشو نشنیدی ممکنه مشکل از بیمارستان باشه.البته دکتر داخلی بودن.حالا منم همش فک میکنم نکنه بچه م تو بیمارستان تشنج کرده یا اکسیژن به مغزش نرسیده و بیمارستان به من چیزی نگفتن.کارم شده نت گردی تا روزی که جواب ازمایشش بیاد.خدارو قسم میدم به عزیز ترین بنده هاش که منو اینجوری امتحان نکنه.خیلی حالم بده و حال بقیه اعضای خونواده هم بد کردم ولی واقعا نمیتونم بهیزای خوب فکر کنم

سلام عزیزم.ممنون از دلگرمی که دادی.بچه منم ۵ روز ان ای سی یو بستری بود.توی پرونده زدن به دلیل ttn.که ...

میفهممت چون تمام این روزارو گذروندم وتو این ۱سال بخاطر استرس زیادی که بهم وارد شد ریزش موی شدید وسفید شدنه موهامو دیدم تو ۲۸سالگی چون تمام کاراشو با پسره اولم مقایسه میکردم وباز بیشتر میترسیدم این یکسال اندازه ۱۰سال برام گذشت چه فکرایی که نمیومد تو سرم ولی درنهایت همش الکی بود وخدا کمکم کرد اون روزا گذشت .انشالله برای شمام همینه توکلت فقط بخدا باشه 

میفهممت چون تمام این روزارو گذروندم وتو این ۱سال بخاطر استرس زیادی که بهم وارد شد ریزش موی شدید وسفی ...

ممنون عزیزم.بچه شما چند ماهگی پاشو روی زمین گذاشتو وزنشو تحمل کرد؟

ممنون عزیزم.بچه شما چند ماهگی پاشو روی زمین گذاشتو وزنشو تحمل کرد؟

دختره من کلا علاقه ای به پا رو زمین گذاشتن نداشت تامیگرفتم سریع پاهاشو جم میکرد تو شکمش خیلی دیر پا گذاشت زمین راستش دقیق زمانشو یادم نیست چون بعدش رفتم تو فاز اینکه چرا سیته خیز وچهاردستو پانمیره  تازه تو ۸ماهو نیمگی نشست .البته دختره من ۳۶هفته دنیااومد دکترم گفت تمام کاراشو با یکماه تاخیر حساب کن 

دختره من کلا علاقه ای به پا رو زمین گذاشتن نداشت تامیگرفتم سریع پاهاشو جم میکرد تو شکمش خیلی دیر پا ...

حداقل همین حرف واست دلگرمی بوده.دختر من ۳۹ هفتگی به دنیا اومد.ببین از وقتی به دنیا اومد همیشه این مدلی میخوابید و من فک میکردم از راحت طلبیشه

2810