2777
2789

سلام مادرا.دخترم ۶ ماهو ۱۵ روزشه.از زیر بغل میگیرمش وزنشو روی پاش نمیندازه و پاهاشو صاف نمیگیره.خیلی نگرانم.دکتر بردم گفت اول از نظر ویتامین بررسی بشه بعد اگه نیاز بود ارتوپد و مغز و اعصاب.تورو خدا کسی بوده این موردو داشته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم طبیعیه

برای واکسن ۶ ماهگی بردم گفت چرا نمیمونه رو پا و فرستاد جای دیگه.اونجا تست هوش و حرکت گرفتن گفتن مشکلی نیست ولی تنبله.دوباره اطرافیان شروع کردن تذکر دادن.دوباره بردم دکتر که فعلا جواب ازمایش نیومده.دخترم غلط میزنه میاد روی شکم ولی دیگه نمیتونه برگرده.گریه میکنه تا من به حالت اول برش گردونم.نشستنش هم با کمکه که اونم اصلا تمایل نداره و خودشو رو به عقب میکشونه که بخوابونمش رو زمین😭😭😭

برای واکسن ۶ ماهگی بردم گفت چرا نمیمونه رو پا و فرستاد جای دیگه.اونجا تست هوش و حرکت گرفتن گفتن مشکل ...

وای نگرانی هات بی مورد هستن من دخترم الان۱۲ماهشه

همینجوری بود تو سن بچه شما

غلط میزد دیگه نمیتونست برگرده،نشستن با کمک بود و کوتاه

برای واکسن ۶ ماهگی بردم گفت چرا نمیمونه رو پا و فرستاد جای دیگه.اونجا تست هوش و حرکت گرفتن گفتن مشکل ...

بچه فامیل ما، ۶ ماهش بود افتاد ب شکم ۹ ماهش بود از شکم برگشت 

تو گوگل بزن وقت داره و دیر نشده 

حتی نشستن مستقل هم تا ۹ ماهگی وقت هست 

چه انتظارات زیادی از بچه۶ماهه داریاین دکترا کجا هستن میبرین اخه،ناراحت شدم.خیلی کوچیکن گناه دارن

یه دکتر داخلی توی کرح بود که به اصرار اطرافیان که خیلی سر در میاره بردمش

بچه من تا بعد یک سالگی هم همین بود

الان اوکی شده؟فقط بدونم مشکل پزشکی نداره دیر را افتادن یا نشستنش برام مهم نیست.ولی خیلی میترسم مخصوصا که امروز دکتر گفت چون ۵ روز ان ای سی یو بوده امکانش هست که مشکلی داشته باشه.در صورتی که ان آی سی یو دلیل خاصی نداشت فقط تنفسش تند بود

الان اوکی شده؟فقط بدونم مشکل پزشکی نداره دیر را افتادن یا نشستنش برام مهم نیست.ولی خیلی میترسم مخصوص ...

خب با این شرایط اگه دکترش گفته نیاز به آزمایش و این چیزا داره ، کوتاهی نکن

انشالله خیره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2810