2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه ساندویچ های پائیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 25 پست
سلام دلی جون خخخ عزززیزم    

عشقم تبرييك ميگم 😍😍😍

اومدم ايران بايد از اين سمبوسه ها و الويه ها واسم درست كنيا 😀😀😀😀

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

افرين واقعا زيبا بود بايد اول ميشد❤️👌

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقم تبرييك ميگم 😍😍😍 اومدم ايران بايد از اين سمبوسه ها و الويه ها واسم درست كنيا 😀😀😀😀

ممنون عزیز دلم

حتما دوست گلم😍😍😍😍⚘⚘⚘

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
2805

خانم تهراني لطفا مسابقه هاي بعدي اسم كاربران معلوم نباشه 

اين طوري فقط به كاربران راي ميدن نه عكس ارسالي 

گناه ما چيه تو سايت آروم و بي صداييم و كاربر معروفي نيستيم اينطوري حق ما خورده ميشه 

درسته منم جز برندگان بودم اما اگه چهارتا تاپيك تبليغاتي هم نميزدم مطمعنا كسي بهم راي نميداد 

لطفا يه كاري كنيد كه مسابقات عادلانه تر بر گذار بشه 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
خانم تهراني لطفا مسابقه هاي بعدي اسم كاربران معلوم نباشه  اين طوري فقط به كاربران راي ميدن نه ...

سلام

قبلا هم کاربران عزیز دیگری این پیشنهاد رو داشتند . من ابعاد مختلف این پیشنهاد رو حتما بررسی میکنم .

ممنونم

تبریک به همهههههههههههههههههههه

همه عالی بودین من که دلم میخواس همه رو امتحان کنم    

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰