2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه ساندویچ های پائیزی

919 بازدید | 25 پست

سلام

به برندگان مسابقه ساندویچ های پائیزی تبریک میگم. جا داره به تمام سلیقه ها آفرین گفت. لذت بردیم 

با تشکر از دوستانی که در این مسابقه شرکت کردند همچنین از کاربران عزیزی که زحمت کشیدند و به شرکت کنندگان رای دادند. 

برندگان عزیز، از طریق پیام خصوصی هماهنگی های لازم  جهت دریافت هدیه انجام می شود

برای مشاهده برندگان کلیک کنید

تبریک به همه عزیزان🤗❤

تشکرازخانم تهرانی😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تبريك ميگم به همه ي برنده ها و شركت كننده ها ❤️❤️❤️❤️

يه سلام مخصوصم دارم خدمت باربي و سايو عزيز كه با ساندويچاشون تا دو روز افسردگي داشتم😂😂😂

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

خانم تهراني عزيز كاش ما هم ميتونستيم مثل شما تاپيكمونو پاك كنيم 😔😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
تبريك ميگم به همه ي برنده ها و شركت كننده ها ❤️❤️❤️❤️ يه سلام مخصوصم دارم خدمت باربي و سايو عزيز كه ...

سلام دلی جون

خخخ عزززیزم  

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
2810