2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

گوشت و مرغ کبابی، ماهیچه، کینوا، حبویات، مغزیجات، ماهی قزل و سالمون، میگو، تخم مرغ و بلدرچین، سالاد و فیبر و سبزیجات، لبنیات

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی که دکترم مدام میگه اینه

برنج و نون و قند و نمک کم در حد اعتدال( اگر قند نداری)

یک وعده در روز گوشت قرمز ، تخم مرغ، سه لیوان شیر ، میوه جات و سبزیجات هرروز باید خورده بشه و هفته‌ای دوبار ماهی یا میگو

دیگه هر چیز مفیدی مثل مغزیجات و سه شیره و… هم تو میان وعدها باشه

نه امروز ۱ دمیترون خوردم همش ببخشین بادگلو پیدا کردم

نه دمیترون نخور ضرر داره.  همون ب۶ خارجی روزی یه دونه بخور ایشالا که تاثیر داره برات

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که تهوع شدید دارم هرچی میخورم کوفتم میشه

برای کم تر شدن تهوع بهداشت به من گفت

غذاهای پر ادویه و چرب نخور غذاهای آبکی نخور غذا رو خیلی داغ نخور بزار یکم سرد شه از داغی بیفته 

غذا رو تقسیم کن به چند وعده و تو یه وعده نخور مثلا الان سه قاشق بخور دوباره یه ساعت دیگه سه قاشق دیگه و همینطوری ادامه بده تا شب اصلا هم نباید معده ت خالی بمونه که برا تهوع بدتره

نون خشک خوبه برا تهوع

صبح که بیدار میشی اول یه تیکه نون خشک یا یه دونه خرما بزار تو دهنت بزار کم کم اب بشه برا تهوع خوبه

یه دکتر دیگه رفتم گفت اینا خوبه

میوه به، به پخته، رب به، مربای به 

سیب

گلابی

آناناس

آبجوش

زیتون

انگور

اگه بازم چیزی یادم افتاد اضافه میکنم 

یه راهکاری ام بدین برای تهوع و بی حالی خیلی حالم بده تازه بچه کوچیکم دارم بخام استراحت کنم غر میزنه ...

برای کم تر شدن تهوع بهداشت به من گفت

غذاهای پر ادویه و چرب نخور غذاهای آبکی نخور غذا رو خیلی داغ نخور بزار یکم سرد شه از داغی بیفته 

غذا رو تقسیم کن به چند وعده و تو یه وعده نخور مثلا الان سه قاشق بخور دوباره یه ساعت دیگه سه قاشق دیگه و همینطوری ادامه بده تا شب اصلا هم نباید معده ت خالی بمونه که برا تهوع بدتره

نون خشک خوبه برا تهوع

صبح که بیدار میشی اول یه تیکه نون خشک یا یه دونه خرما بزار تو دهنت بزار کم کم اب بشه برا تهوع خوبه

یه دکتر دیگه رفتم گفت اینا خوبه

میوه به، به پخته، رب به، مربای به 

سیب

گلابی

آناناس

آبجوش

زیتون

انگور

اگه بازم چیزی یادم افتاد اضافه میکنم 

2810