2777
2789
عنوان

دخترعروسی بخواد یا نه

65 بازدید | 7 پست

سلام من مدتیه قراره نامزد کنم ولی چون این اقا پسر از قبل میشناسم و باهمدیگه خونه و ماشین و شرایط فراهم کردیم به این فکر بودم که با پول وام ازدواج یه تیکه زمین یا ماشین بخریم و من جهیزیه آنچنانی از پسر نخوام و حتی عروسی هم نگیرم.درحالی که پسر خودش میخواد عروسی بگیره و راغبه.از طرفی هم خیلی ها گفتن که وظیفه پسره حداقل یه عروسی سبک برات بگیره و شما از حقت نگذر چون جوونی و آرزو داریو اینکه شوهر پرو میشه از همون اول.بنظرتون من باید چه کنم؟آیا باید بزارم خانواده خودشون در اینباره تصمیم بگیرن و یا خودم اعلام کنم که چیزی نمیخوام؟اصلا کار درستی هست یا نه 

من به شخصه از بچگی عشق لباس عروس و عروس شدن دارم و قراره یه بار تجربه کنیم این حس پوشیدن لباس عروس و رقصیدن و....

چرا باید از خودمون دریغش کنیم ؟ 

پول و ماشین و خونه میادو میره اما اون حس و حال عاشقانه ! 

فکر نمیکنم تجربه قابل تکراری باشه 

......🧸🔮✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به شخصه از بچگی عشق لباس عروس و عروس شدن دارم و قراره یه بار تجربه کنیم این حس پوشیدن لباس عروس و ...

شما مجردی یا متاهل؟ یعنی توقع همه چی دارید؟ اخه شرایط اقتصادی واقعا سخته حداقل باید ۲۰۰ میلیون هزینه عروسی کنیم تو این دوره زمونه

شما مجردی یا متاهل؟ یعنی توقع همه چی دارید؟ اخه شرایط اقتصادی واقعا سخته حداقل باید ۲۰۰ میلیون هزینه ...

وقتی پسره پیشنهاد داده عروسی میخواد بگیره 

یعنی فکر همه جا رو کرده حتما داره که میخواد بگیره 

نگران نباش بزار خودش تصمیم بگیره فکر پول رو نکن پول میاد و میره مهم اینه حال دلت خوش باشه 

......🧸🔮✨️
اگر شوهرت می خواد بگیره ی جشن کوچیک بگیر و یادگاری داشته باش مخصوصا که تا الان خودتم همه جوره پاش بو ...

اون مشکلی نداره ولی از خداشه خب من سبک بگیرم و آسون باشه همه چی . از طرفی هم خب مهمونامون خیلییی زیادن فقط خانواده درجه یک خانواده خودم ۱۰۰ نفری میشن حتی عروسی سبک ما به اندازه ۲۰۰ نفر مهمون داریم اونم فقط خاله و دایی و عمو و عمه هامون