2777
2789
عنوان

شوهرم منو انداخت زمین موهامو کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 78 پست

حققققق داشتی ،کلا تقصیر شوهرت بوده و مامانش که خیلی بی تجربه باهات برخورد کرد ،اینام چرررررت میگن ،خودشون هنوز با ک ون جلو جمع نخوردن زمین 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون اومدن دنبالت باهم رفتین خرید حالا بهش گفتی برو دوباره بیارشون تا از من جلویه خانوادت معذرت خوا ...

ببخشید شمارو اگه دوره کنن و شوهرت به عمد یا غیر عمد بندازتت زمین جلوی اونا با خرید کردن میبخشی؟ نه من خریدشونو نمیخوام عذرخواهی میخوام. 

شما بگو مسخره یا عقده ای 

چرا فکر کرده میخوام مامانشو اذیت کنم؟ ندیده مامانش گوشیمو ازم گرفته منم میخوام گوشیمو پس بگیرم. 

درکل خواهرشوهرم چندوقتی بود با من سرسنگین بود میرفتم خونشون یه ثانیه از جاش بلند نمیشد ب من سلام کنه

چندین بار با شوهرم خواستیم بریم شهربازی گفتم خواهرتم بیار

برای تولدش خودم رفتم کادو گرفتم. تو عکس گرفتن بوسش کردم کلی باهاش رقصیدم اما اون همچنان سرسنگین بود. اگه برم خونشون کسی نباشه یه بشقاب میوه نمیاره. تو بگو من دشمن اما مهمونم

و و و ... کلا فکر میکنم اون روز موقعیت براش پیش اومد که عقده اشو سرم خالی کنه

درمورد داد زدن هم من چندین بار میخواستم اونجارو ترک کنم بیام بیرون هی ب زور نگهم داشتن 

اینکه من صدامو بردم بالا در مقابل کارهای اونا هیچی نبود