2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوریمیشه روشهاتو بگی

برنامه مانکن خوردن ویتامین سی هرروز قرص زینک البته اینو خیلی مرتب نمیخوردم هر موقع میشد من چون کم خون بودم قرص آهن هم میخوردم ویتامین دی هم میخوردم جوانه گندم با ماست خیلی تاثیر گذاشت شیر و پودر سنجد اینم مرتب نبود ولی میخوردم موز هرروز غذا خیلی زیاد کلن ویتامین بخوری اشتهات خیلی باز میش میخوری

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

برنامه مانکن خوردن ویتامین سی هرروز قرص زینک البته اینو خیلی مرتب نمیخوردم هر موقع میشد من چون کم خو ...

فقط ۲ماه این کارا رو کردی؟

من ۷ کیلو میخوام،بنظرت توی یه ماه میشه؟

فقط ۲ماه این کارا رو کردی؟من ۷ کیلو میخوام،بنظرت توی یه ماه میشه؟

نه من خیلی ادامه دادم ولی دو ماه اول خیلی محکم گرفتم اره میشه اما خیلی سخته باید انقد بخوری ک حالت تهوع بگیری اصن اصن نباید احساس گشنگی داشته باشی همیشه باید سیر باشی تا چاق بشی من انقد میخوردم یه مدت از غذا زده شده بودم ولی درست شدم الان معمولی میخورم وزنمم همونه ن چاق میشم ن لاغر خوبم راضین

من خیلی دوس دارم برسم رو ۶۰ کیلو،قدم ۱۶۰خیلی سخته رژیم چاقی

خیلییی سخته خیلی ینی پدر ادم درمیاد اما بعدش خوشگل میشی😂

من قدم 155 وزنم 60 همه تعریف میکنن ازم میگن چقد خوشگل شدی صورتم انگار ژل زدم انقد خوش فرم شده اما پاهام کلن ترک خورد

خیلییی سخته خیلی ینی پدر ادم درمیاد اما بعدش خوشگل میشی😂من قدم 155 وزنم 60 همه تعریف میکنن ازم میگن ...

اشکالی نداره پا رو کی میبینه اخه

اره واقعا توپر شدن خیلی خوبه ادم لذت میبره از بدن خودش

اشکالی نداره پا رو کی میبینه اخهاره واقعا توپر شدن خیلی خوبه ادم لذت میبره از بدن خودش

اره خیلی شوهرت میبینه😂😂

ولی برا منو میگ قشنگه من خودم دوست ندارم

اره خیلی شوهرت میبینه😂😂ولی برا منو میگ قشنگه من خودم دوست ندارم

اشکال نداره منو شوهرم این حرفا رو نداریم😂

شوهرت لذت میبره دیگه تو چته میگی دوست ندارم تو هم لذت ببر والا😂

اشکال نداره منو شوهرم این حرفا رو نداریم😂شوهرت لذت میبره دیگه تو چته میگی دوست ندارم تو هم لذت ببر ...

لذتو ک بایدم ببره کلن میگ من زن تپل دوس دارم😂