2777
2789

همش سرشو میکشه عقب مبخوام شیر بدم بهش  ، گریه های شدید داره . بنظرتون رفلاکس داره ؟ یا همون نفخ و دل درده؟ اصلا بالا نمیاره 

رفلاکس پنهانه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه خودش رو کش و قوس بده اشکال نداره 

تا وقتی مک بزنه مشکلی نیست 

شیر رو بهش بده اگر خوابش برد زیر گوشش رو مایاژ بده تا بخوره 

حداکثر هر ۲ ساعت یه بار باید شیر بخوره تا ۱ ماهه دیگه 

خدایی نکرده قندش نیافته

2805
اینکه خودش رو کش و قوس بده اشکال نداره تا وقتی مک بزنه مشکلی نیست شیر رو بهش بده اگر خوابش برد زیر گ ...

خب مک نمیزنه دیگه . با ولع پستونک میخوره اما سینه منو اصلا نمیگیره .روزاخوبه شبا خیلی اذیته

اخه روزا با ولع میخوره . شبا اینطوریه میترسم شیشه هم‌بدم کلا دیگه سینمو نگیره

رورها شیر میخوره ولی شبها نمی خوره؟ 

خوب شب ها شیشه بده 

یکی از اقوام ما همین کار رو می‌کرد شب شیشه میدادم روز شیر خودش میگفت می خوام بچه راحت تر بخوابه تا یک سال نیمی هم برنامه همین بود و بچه هر دو رو میگرفا 

بالاخره اولویت با شیر خوردن نوزاده به هر راهی باید بهش شیر برسه خطرناکه 

باید دارو بخوره؟ کولیک نیست؟

نه کولیک نیس اره حتما ببرش دکتر چون بعدا. میزنه بب دندوناش بدتر 

اما بدون الان مث وقتی غذا میخوردی تو بارداری یهو غذاها میمومد بالا گلوت میسوختا 

طفلی الان این حال رو داره 

لطفا درمانش کن من هردو بچه هام داشتن و کپسول لانسو پرازول نصفه ای بهشون دادم ک خوب شدن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍