2777
2789
عنوان

قهریم چیکار کنم بیاد سمتم منت کشی

155 بازدید | 15 پست

خیلی مغروره یه هفتس قهریم هیچوقت تاحالا پا پیش نمیزاره برا اشتی  همش من باید اشتی کنم اول من باید برم پیویش خدایی خسته شدم ی راه حل بدین اون بیاد  منت کشی اشتی کنه انگار عادت کرده همش من برم   با اینکه خیلی دوسش دارم ولی دیگ حالم بهم میخوره با این حرکاتاش مگ دختره ک همش من باید برم دورش ک بیا اشتی کنیم 😐💔😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه عادتش دادی ولی جلو ضرر هروقت بگیری منفعت،تورو خدا انقدر سر دوست داشتنهای اول ازدواجی بندتونو اب ندید،یکم قبل ازدواج تحقیق کنید ،کتاب بخونید،پادکست گوش بدید،الانم دیر نیست که ،همینکاراو انجام بده یاد بگیری  

چیکارکنم؟

نوشتم که عزیزم ،کتاب بخون،پادکست گوش کن دراین مورد،دوتا ناز و سیاست یاد بگیر،الانم هیچ واسه خودت نزار مشغول کار و بار خودت بشو،گیرم بعدشم گله کرد ،باز واسه خودت نزار و بگو دختر دبیرستانی مگه تو ،بعد سریع حرف رو عوض کن کش داده نشه ،مثال زدم اینو،حالا هرچی میرسه به ذهنت ولی حالا یه چیزی نگی باز یه دعوا دیگه بشه

عزیزم زندگی مشترک دیگه من و اون یا من و تو نداره .زندگی مشترک ( ما ) هست عزیزم .قهر هر چی طولانی تر بشه روابط خودتون سرد تر میشه عزیزم .خوب ایشون مغروره نمیتونه پا پیش بزاره یا شایدم بلد نیست شما میخوای زندگی و به کام خودتون زهر کنید لحظه های خوب باهم بودن و خراب کنید که چیه چرا همیشه شما بری آشتی ، خوب برو .والا همینا مهارت‌های زندگی هست .برای خودت ارزش قائل باش ولی نزار تو زندگیت‌  بینتون فاصله بیفته .حالا حتما هم‌نباید بری نازشو بکشی .غذا درست کن برو صداش کن بیاد بخوره .یا یه شیرینی بپز یا بخر یه‌چایی بریز ببر بزار پیشش باهم بخورین .از روزمرگی بپرس از کارش بپرس .اگرم سرد جواب داد بهش بگو قانون این خونه اینه قهر نباید بیشتر از ۱ روز طول بکشه .الانم یا باید آشتی ‌کنی یا باید آشتی کنی .انتخاب دیگه ای نداری .

عزیزم زندگی مشترک دیگه من و اون یا من و تو نداره .زندگی مشترک ( ما ) هست عزیزم .قهر هر چی طولانی تر ...

بله بهترین راهکارهاست،عادی مشغول کار و بارهات شو  ،مثال ایشون عالی بود غذا پختی صدا کن بیاد ،همینجوری عادی ،پاپیش گذاشتنم محسوب نمیشه ،کم کم هم از سرش میفته این رفتارها وقتی همینجوری عادی برخورد کنی

عادت کرده ک همش من پا پیش بزارم

وقتی تونستی عادتش بدی به اینکه همیشه شما پیش قدم‌بشی پس بازم‌میتونی عادتش بدی به اینکه قهر نباید بیشتر از یک زمان مشخص طولانی بشه و باید بدون ناز کردن و منت کشی هر دو طرف با هم آشتی کنید و راجع به‌مسئله ای که باعث ناراحتی شده مثل دوتا آدم عاقل و بالغ صحبت کنید .گفتم حتما نباید بری منت کشی بکنی و ناز بکشی .حرفهای روزمرگی باهاش بزن و بهش از قانون هات و خط قرمزهات بگو .بگو از این به بعد قهر طولانی خط قرمز من هست .‌کسی حق قهر طولانی نداره .اینجوری هم شان و شخصیت خودت حفظ شده هم رابطه رو مدیریت کردی .