2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرررر بیابد

138 بازدید | 15 پست

😂یه ۳ ۴ روز قراره برم خونشون بمونم

بعد اولین بارمه‌ک میمونم پیششون 

الان هم قراره پریود شم بعد دسشویی خونشون بخوام عوض کنم کجا بندازم نمیدونم کلن همه چی استرس داره حموم بخوام برم اونجا لباس چی بپوشم

😂🙂‍↕️و وقتی خوابم اتفاقی نیفته🤣

با خودت چند برگ کاغذ و پلاستیک فریزر ببر.از مادرش بپرس کجا بندازم ...از این زیرانداز های یکبار مصرف هم از داروخونه بخر برای خواب استفاده کن. لباس هم بنظرم پوشیده بپوش معذب نشی. میذاشتی پریودت تموم میشد میرفتی. 

یه بسته پاکت فریزر با خودت ببر

هربار میخوای بری دستشویی یکی ببر، نوار رو لوله کن بذار توش گره‌ش بزن بنداز تو سطل زباله دستشویی شون. 

یه ملحفه تا کن بنداز زیر پات 

من این کارها رو خونه خودمون انجام میدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دستشویی حتما سطل داره بنداز تو سطل ولی توی یه کیسه فریزر بزار و درشو گره بزن ،لباسم که راحت بپوش که اذیت نشی

من لباسای شوهرمو میپوشیدم گاهی😂تیشرت شلوارک

وقتیم خوابی دیگه مهم نیست اتفاقات😂😂تو اتاق میخوابی دیگه

خب دستشویی حتما سطل داره بنداز تو سطل ولی توی یه کیسه فریزر بزار و درشو گره بزن ،لباسم که راحت بپوش ...

😂😭من خب موقع خواب یا کلا در حالت عادی گوزونیستمممم ولی نمیدونم چ بساطیه هروقت میرم مهمونی اوضاع بهم میریزه دل درد میگیرم چ جور

لباس ک اوکیه اصن راحتم باهاشون در اون موضوع

😂😭من خب موقع خواب یا کلا در حالت عادی گوزونیستمممم ولی نمیدونم چ بساطیه هروقت میرم مهمونی اوضاع به ...

فاموتیدین هم بخور 

کلا پریودی نفخ شدید داره و معده درد. 

هم دردت کم میشه هم نفخت