2777
2789
عنوان

وفا نکردی و کردم💔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 64 پست
کاملآ برعکسهاین همه دختر ضربع دیده

خب انتخابای بدی داشتن  مردا احساسی هستن ولی اگه کسیو دوس نداشته باشن فقط واسه فقط کذرونی سمت کسی برن ضربه میزنن این دختره که باید تشخیص بده چون به شدت تیز هستن خانمها متوجه میشن

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب انتخابای بدی داشتن مردا احساسی هستن ولی اگه کسیو دوس نداشته باشن فقط واسه فقط کذرونی سمت کسی برن ...

از صدتا دوتا پسر واقعا عاشقن 

همش نقشه 

همشون دنبال رابطه جنسین 

حالم از هر چی پسره به هم میخوره

از صدتا دوتا پسر واقعا عاشقن همش نقشه همشون دنبال رابطه جنسین حالم از هر چی پسره به هم میخوره

درسته اون ۹۸ تا هم برا کسی که واقعی دوسش داشته باشن میشن کوه احساس ولی الان برعکس شده 

.

2805
پسر بی احساس همون روز اول تابلو هست مشخصه دنبال چیه ولی خانمها بازیکرای خوبی هستن نمیشه فهمید

بهتر بگم خانوما سیاست بیشتری دارن  نه بازیگر

ولی چشماشون همه چی میگه من چشام دنبالش میدوید   میدیدمش مث ابله ها چشمام سو داشت  قلبم تپشش صد برابر میشد ولی اون چکار کرد وقتی دید دارم پیشرفت میکنم تو کارم  ازم ترسید فهمید سخته یه همچین زنی مطیع خودش کنه رفت راحت مث اب خوردن از اون روز حالم از شعرای عاشقانه که مردا میزارن بهم میخوره

هر چی میخام همون میشه😎

بهتر بگم خانوما سیاست بیشتری دارن نه بازیگرولی چشماشون همه چی میگه من چشام دنبالش میدوید میدیدمش ...

مرد دنبال مطیع کردن نیست اصلا فکرش این چیزا نیست دنبال اینه ببینه طرفش چقدر دوسش داره تو اگه بهش چیزی میگقتی یا کاری انجام نمیداد؟نه میگفت؟اگه دنبال مطیع کردن باشه فقط حرف خودش مهمه و حرفت رو گوش نمیده  زنای ایرانی اونقدر بهش زور گفته شده تو ناخوداگاهشون رفته که مرد دنبال زور کفتن و مطیع کردنن

.

پسر بی احساس همون روز اول تابلو هست مشخصه دنبال چیه ولی خانمها بازیکرای خوبی هستن نمیشه فهمید

باهاتون کل گذاشتم چون بهم ریخته بودم  

معلومه شما مث من زخم خورده اید وقتی دیدم اینقد احساسی یهو بهم ریختم 

ببخشید

هر چی میخام همون میشه😎

مرد دنبال مطیع کردن نیست اصلا فکرش این چیزا نیست دنبال اینه ببینه طرفش چقدر دوسش داره تو اگه بهش چیز ...

نه خوب بود ولی زمانی که  گفتم من نمیخوام دیگه روانشناسی هدماه بدم کنکور دادم دوباره یکم  سرد شد لجبازی میگرد وقتی هوشبری قبول شدم بعد یه روز عالی دگ پیداش نشد 

هر چی میخام همون میشه😎

هوشبری چیه؟فگر نمیکنم بخاطر این رفته باشه

رشته هوشبری

چون میفهمید که قرار برم سرکار بعد ترم ۵ تو بیمارستان  مشغول میشدم 

اصن دوست نداشت خانوما برن سرکار  اصن مغزش پوک بود عوضی

هر چی میخام همون میشه😎

2810