2777
2789
عنوان

سوال خصوصی 🫢

313 بازدید | 21 پست

دخترا 

من پودر موبر استفاده کردم برای نواحی حساس

بار اولم نبود ولی بین جلسات لیزرم فاصله افتاد دیگه این سری اومدم سراغ این راه.

و الان پوستم بشدت میسوزه. (حساسیت ندارم ولی مثل اینکه یکم بد استفاده کردم)

راهی هست این سوزش سریع بیافته؟ ژلوفن بخورم؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم ی بار زیاد موند سوختم هیچ کاری نمیشه بکنی 

لباس زیر نپوش 

مرطوب کننده بزن تا اوکی شه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
نه ژلوفن الکی نخور، تحمل کن خوب میشه

چقدر صبر کنم؟ 🥺😭

عجب اشتباهی کردم این حرکتای یهویی کار دست آدم میدن

وای منم ی بار زیاد موند سوختم هیچ کاری نمیشه بکنی لباس زیر نپوش مرطوب کننده بزن تا اوکی شه

مرطوب کننده بهترش میکنه؟ میترسم بدتر کباب شم

ژلوفن چ ربطی ب سوزش دارع همون پمادی ک بعد لیزر میزنی بزن خوب میشع

بعد لیزر من پماد نمیزنم ضمنا تنها ضد دردی که داشتم رو گفتم و سوال کردم

مرطوب کننده بهترش میکنه؟ میترسم بدتر کباب شم

من ک زدم اون زمان 

نمیدونم😂😂

وای میدونم ک چی میکشی  اتیش گرفتم یعنی 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈