2777
2789
عنوان

شما دلتون برای مدرسه تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 89 پست

همینکه مجبور نیستم هر روز ۶صبح پاشم برم مدرسه و تو سوز و سرما و گرما و بارون وایستم تو صف تا به حرفهای مدیر و معاون ک تمومی نداره گوش کنم  خداروشکر 🤲

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با توجه به تجربم اکثر اونایی که میگن دلشون تنگ شده تومدرسه درس نمیخوندن

نه دخترگلم عزیز دلم اتفاقا درسمون خوب بودودورانمون خوب بودمعلم هامون هم خوب بخدا وقتی میخواستم دیپلم بگیرم زمان جنگ بود وکتاب کم بود وما مجبوربودیم که جزوه بنویسیم دست من خیلی درد میکردتمام بچه همه بسیج شده بودن برای من جزوه مینوشتم ویکی اون مهربون ها فریبا متخصص بودکه الان بازیگره .....

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
😂😂😂🤣🤣🤣🤣اون آهنگه هست باز آمد بوی ماهه مدرسهازش متنفرررررم

چ تفاهمی😳 منم همین حسو دارم🥲

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به بعضیا خوش میگذشت واقعا مخصوصا ردیف آخریا🥲من از اون استرسیای درس خون بودم

سر و ته مدرسه یکیه ردیف اول و اخر نداشت همش عذاب و اجبار بود

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

خییییییییلی دلم تنگ شده 

خیییییییییییییییییییییییییلی 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

ای کاش فقط میشد ی روز دیگه برم مدرسه 🥹

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

2810