2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر پوشش کمیته نیستم😢

خوب برو تقاضا بده‌

نمیشه ؟

دفتر امام جمعه شهر هم شنیدم اگه تشخیص بدن واقعا نیاز داری سفارش و کمک میکنن پیگیر باش 

انشالله خدا خودش از جایی که فکرشو نمیکنی برات جور کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
خوب برو تقاضا بده‌نمیشه ؟دفتر امام جمعه شهر هم شنیدم اگه تشخیص بدن واقعا نیاز داری سفارش و کمک میکنن ...

شهر کوچیکیم خجالت میکشم برم

بابام داره ولی خرج نمیکنه اینقد استرس دارم و خجالت میکشم که شبا خابم نمیبره 

امید به خدا کاش جور بشه😓😓

عزیزم اگر میتونستم که حرفی نبود اجازه کار ندارم

این دیگه از اون حرفاس 

دیگه  یا باید کار کنی یا پدرت جور کنه  یا شوهرت  یا اینکه توقع جهیزیه نداشته باشن 

خیرین هم دیگه خیلی برای جهیزیه رغبت ندارن .چون جهیزیه را عروس داماد در حد خودشون میتونن تهیه کنن .لازم نیست که همه ی وسایل را از اول زندگی داشته باشن . یه دونه يخچال معمولی و فرش و گاز و ماشین لباس‌شویی دوقلو  و خرت و پرت آشپزخونه در حد معمول کافیه . 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
شهر کوچیکیم خجالت میکشم برمبابام داره ولی خرج نمیکنه اینقد استرس دارم و خجالت میکشم که شبا خابم نمیب ...

ای بابا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد....