2777
2789
عنوان

موضوعی که دوستم نمیتونه فراموشش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 32 پست

مشگل امثال دوستت اینه که خدا رو از معادلاتشون حذف کردن . بهشون بگی خدا اینو گفته فورا برای آدم گارد میگیرن . فکر کردن خدا به عبادت اینها احتیاج داره . این ما هستیم که به خدا احتیتاج داریم . بکی دیگه از بدبختی های ما اینه که تو دوره ی ما انسان حکیم پیدا نمیشه که حقیقت رو به ما بگه . مشگل دوستت بکارت نیست . اون حل میشه با پول . میره ترمیم میکنه . مشگلش حماقته . انگار یه توله گرگ رو از بچگی بزرگ کرده . حالا بزرگ شده و حمله کرده بهش . باید از گرگ بالغ دل کند . بچا کروکودیل بزرگ کرده اگر دل نکنه کروکودیل زنده زنده تیکه پاره ش میکنه . دوستت خودشو دوست نداره . اگر بخواد راهکارهایی هست که یکی دو ماهه پسره رو فراموش کنه . از حافظه ش پاک نمیشه . آلزایمر که نگرفته . ولی احساسش کاملا از ذهنش و قلبش پاک میشه . بهش بگو خیلی ها قبل از تو خواستن گرگ رو اهلی کنن ولی این کار غیر ممکنه . باید پیغمبر باشی و لا معجزه گرگ رو اهلی کنی . یاد سریال یوسف افتادم یعقوب با گرگ ها حرف میزد . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید