2777
2789

من یک دوستی دارم همسن خودم ۴۳ سالشه.این فرد در ۲۶ سالگیش که خیلی خوشگل بود با یک فردی معاشرت میکنه هدف دوست من ازدواج بود ولی پسره بهش میگه تو دوست معمولی من هستی برای همین دوستم کات میکنه ولی چون بچه محل بودن مدام همدیگرو مبدیدن وباهم صحبت میکردن.حتی میگفت پسره داشت با خاووادش میرفت عروسی منو دید پیاده شد با مادر پذرش بود منو سوار کرد رسوند دم خ‌ونمون ورفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکردم اونوقتا هم  از این چیزا بود

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

دوست من بهش کم کم کمی اعتماد میکنه خلاصه بعد که میبینه پسره دختربازه کلا ول میکنه قضیه رو .ولی پسره چند بار میبیندش و کمکش میکنه مثلا با پدرش قهر کرده بود کوله پشتی انداخته بود بره شهرستان.پسره میبیندش باهاش حرف میزنه ومنصرفش میکنه .لراش یک گل خریده بود گفت برگرد خونه شهرستان بری از چشم پدرت میافتی