سلام من هفته پیش یکشنبه امپول اچ سی جی زدم ودکترگفت اقدام کن واقدام کردم تاامروزکه یک هفته دقیق میشه الان لک دیدم اندازه یه بند انگشت کوچیک من هفته دیگ بایدپریودبشم معمولا یکی دوروزقبل پریودی لک میبینم ولی این سری یک هفته مونده به پریودیم لک دیدم باوجود امپول بنظرتون دارم پریودمیشم؟یامیتونم امیدی داشته باشم که باردارباشم؟😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یکشنبه هفته قبل که امپولوزدم روزدوشنبه فرداش درد شدیدگرفتم ولی قطع شد دیگه فکرکردم شایدهمون تایم ...
ب منم سینال اف داذه بود دوتا یکی ده پریود یکی دوازده دریود برای تو هاش سی جی رو چند پریود داده؟
برا من برای ۱۷پریود هاش سی جی داده
zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید