2777
2789

بچه ها اين موضوع تو بارداري خيلي داره اذيتم ميكنه. اينكه انگار بچه من اصلا براشون مهم نيست. همش دارم به اين فك ميكنم و روحيمو داغون كردم.

قبل از بارداريم با همسرم بحثشون شد و همسرم باهاشون قهر كرد و جوابشونو نداد ديگه، بعد از اون من باردار شدم و اونا فهميدن ، تا الان كه اخر بارداريمه حتي يه بار زنگ نزدن سراغ بگيرن از من. موضوع بحثشونم مالي بود و اصلا ربطي به من نداشت.

منم باردارم کسی زنگ نزده منم توقعی ندارم چون زنگ نمیزنمخیلی سخت نگیر زندگیو تلخ نکن برا خودت

پس طبيعيه؟ از الان دارم فكر ميكنم كه بچم تو عروسيش هيچكي از طرف خانواده پدرش نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرمن هرروز میومدمیشست ویارشدید داشتم میگفت ایناهمش دروغه فقط چرت میگفت چرا غذانپختی چرا طرفامونده چراخودتو میندازی_الانم بچم۱۲سالشه هرسالی۳ ۴ بار اگه ببینیمش همونم صورت بچمو نمیبوسه چون شبیه منه تازه شوهرم باهاشون قهرم نیست وتادلت بخوادکمکشون میکنه من چی بگم پس_اها اینم بگم دوتاخونه بنام پسرکوچیکاشم کرد که شوهرم پول ساختش روداد

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

من از الان دارم دعا میکنم که وقتی باردار شدم دیگه مزاحمت نکنن و دست از سرم بردارن تا دوران بارداریم بدون استرس و درگیری با اینا بگذره،تو قدر نعمتو نمیدونی😂

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
ولش کن مهم نباشه برات راحت تری که اتفاقا

اره تا يه جايي مهم نبود برام. اره از يه طرف راحت ترم. از يه طرف ميگم نميذارم بچمم ببينن. از طرف ديگه ميگم بيچاره بچم كه هيچكي از طرف خانواده پدرش نميخوادش😢

پس طبيعيه؟ از الان دارم فكر ميكنم كه بچم تو عروسيش هيچكي از طرف خانواده پدرش نداره

عروسیش؟! 🤯

تا اون موقع نگراان نباش  واسه عروسی همشون هستن😅

حس میکنم بخاطر بارداری و تغییرات هورمونی اینجوری شدی 

دوستامم بارادارن اینجورین

مگه مهمه زنگ زدنشون؟حالا زنگ نزدن چه اتفاق بدی افتاده؟!بشین راحت برا خودت زندگی کن دنبال دردسری

درسته واقعا، فقط ميگم بچم بي كس نباشه از طرف خونواده باباش🥲🥲 

مادرشوهرمن هرروز میومدمیشست ویارشدید داشتم میگفت ایناهمش دروغه فقط چرت میگفت چرا غذانپختی چرا طرفامو ...

اخي عزيزم شرايط تو سخت تره واقعا، برم خداروشكر كنم كه نيستن😁 البته اونام به وقتش هستن، فعلا همسرم ميگه به خاطر مراقبت از خودمون دورمون نباشن بهتره. اوناهم كلا بيخيالمون شدن.

من از الان دارم دعا میکنم که وقتی باردار شدم دیگه مزاحمت نکنن و دست از سرم بردارن تا دوران بارداریم ...

عزيزم از اين جهت اره درست ميگي واقعا😁 به شرطي كه فكراي طرد شدن و خواسته نشدن به سر آدم نزنه😁

عروسیش؟! 🤯تا اون موقع نگراان نباش واسه عروسی همشون هستن😅حس میکنم بخاطر بارداری و تغییرات هورمونی ...

😁😁😁

اصن نميخوام وقتي نخواستنش تو عروسيش هم باشن😁 خود درگيرم من😁

2810