من در حال اقدامم پریود نمیشم تا دارو نخورم کسایی که با وجود تنبلی باردار شدن بیان بگن چ کارهایی انجام دادن و چقدر زمان برد تا باردار شدن... دیروز سونو هم گرفتم اینم سونو نمیدونم ازمن تنبلی تخمدانم شدیده یا ن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من تنبلی داشتم ولی راحت باردار شدم دارویی هم مصرف نکردم یکی از بارداری هام ناخواسته بود ولی برای یکیش ک اقدام کردم از دو ماه قبل اصلاح سبک کردم یعنی قند و شکر و فست فود و تن ماهی و کنسروی جات حذف کردم روغنمم روغن زیتون و رب هم رب خانگی کلا سعی کن چیزای کارخانه ای ک مواد نگه دارنده استفاده نکنی ، روزی نیم ساعت هم پیاده روی ، ورزش سنگین نکن اما ورزش های سبک خوبه ، من توی اون دو ماه کامل همه اینایی ک گفتم رعایت کردم و فقط یکبار پیتزا خوردم و منی که روزی چندتا چایی با قند فراوان میخوردم رسوندم به روزی یه حبه قند ، چایی دارچین مفیده ها اما با قند نخور با خرما بخور ، از روز سوم پریودی هم حلوای خرما درست کن بخور من خرما و کنجد و مغزیجات و دارچین و زنجبیل و اینا قاطی میکردم با روغن کنجد تفت میدادم بعد توپک میکردم ، از روز سوم پریودی تا قبل از تخمکگذاری میخوردم ، بعد از دو ماه رفتم دکتر دیگه فولیکول های ریز که نشونه تنبلی هست دیده نشد ( الان توی سونوی شما هم دیده شده و نوشته ک نشونه پی سی او یا همون تنبلی تخمدانها) و توی اولین اقدام باردار شدم