2777
2789
عنوان

بالاخره احساس میکنم خانوادم طردم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 37 پست
یجورایی خیلی نا امید کنننده بود که تو 18 سالگی این باشه وضعیتم فکر میکنم بخاطر مقایسه خودم با بقیه ب ...

18 سالگی که سنی نیست که بخواد دیر باشه

هنوز اول راهی 

باانگیزه و شاداب و باانرژی دوباره استارت بزن. 

تو بخواه 

تا 

بتونی 

یجورایی خیلی نا امید کنننده بود که تو 18 سالگی این باشه وضعیتم فکر میکنم بخاطر مقایسه خودم با بقیه ب ...

صد درصد بر میای به شرط اینکه مبنای پیروزیت خودت باشی 

اول این واقعیتو بپذیر ۷۰ درصد ماها پدرو مادرایی داریم ک اگ اونی نشیم ک اونا میخوان تردمون میکنن 

من سالهاستتتتتت از خانوادم ترد شدم ولی امروز کنارشونم و زندگی میکنم باوجود همون طرد شدگی 

عزیزم ۷۰ درصد لطف محبت پدرمادرا بخاطر خودشونه واسه اینکه جلوی خودشون اطرافیان سرشون بالا باشه 

اینو بدون ۷۰ درصد ماها مجانی زندگی نمیکنیم و هزینه زندگی تو خونه پدرو مادر رو داریم با از بین رفتن امیدو اعتمادبه نفسمون میپردازیم پس توقع نداشته باش و بااین موضوع کنار بیا

بعد خیلی راحت هدفت مشخص میشه 

اونموقع تلاش میکنی موفق شی واسه خودت و این باعث میشه هیچوقت خسته نشی 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم دختر و بچه ی خانواده هستم خوشحالم ک خودتونو میتونید قانع کنید مث تموم پدر مادرها همتون چنت ...

عزیزم فکر کنم متن منو خوب نخوندی

نمی دونم چرا اینطور برداشت کردی که من فقط غر زدم و کنارِ پسرم نموندم و همفکری ندادم و تنهاش گذاشتم، یا اینکه پسرم از ما کینه گرفته باشه. 

گذشته از این، انشاءالله به همین زودیِ زود حسِ قشنگِ مادر بودن رو تجربه می کنی. و چندسال بعد به خودت میایی و میبینی داری همون  جملاتِ به قول خودت کلیشه رو تکرار می کنی، اونوقت معنی و احساسِ پشت اون جملات رو بهتر متوجه میشی. 

ولی به هر حال الان بهتون حق میدم که همچین احساسی داشته باشی چون من نمی دونم شما چه تجربه ای رو از سر گذروندی و چطور باهات برخورد شده که الان با خوندنِ متنِ من دوباره اون احساسات در تو ایجاد شده و در مقابلش گارد گرفتی. ولی هیجانِ شدید و دلِ پُری که داری رو   از متنت کاملا متوجه شدم و حسش کردم، واقعا متاسفم دوستِ من که همچین تجربه ای داشتی و از ته قلبم برات دعا می کنم به همین زودی، تلخیِ خاطراتِ گذشته با شیرینیِ در آغوش کشیدنِ فرشته کوچولویی که خدا به زندگیت می فرسته از خاطرت محو بشه و زندگیت سراسر لحظه های شادی و خنده باشه. دستِ حمایتِ خدای مهربون همیشه مثل ابر، بالای سرِ زندگیت باشه، خدا در همون سمتی بایسته که تو ایستادی ✨

خیلی خوبه تخلیه هیجانی خیلی خوبه همه ی احساساتِ خودتو قبول کن و مانعش نشو. گاهی برای خودت نامه بنویس ...

امروز که خودمو اینجا خالی کردم خیلی خوب بود شانس بزرگم شما بودید و بهم کمک کردید 

فکر کنم ازین به بعدم خیلی ازین خلوتا با خودم داشته باشم 

اتفاقا امشب میخوام برم دیدن یک مشاور خوب اولش گفتم خودم برنامه بریزم ولی بعد فکر کردم و بنظرم بهتر بود قبلش با یه ادم با تجربه هم مشورت کنم چون امروز هم صحبتی با شما باعث شد خیلی اروم شم و بتونم جمع و جور کنم ذهنم رو 

همین نشون میده صحبت با یه بزرگتر عاقل خیلی به انساس کمک میکنه 

امیدوارم بتونم چند ماه دیگه تگتون کنم و خبر خوبی بهتون بدم 

سپاس گذارم ازتون و ارزوی شادی دارم براتون🌹🍀

2805
صد درصد بر میای به شرط اینکه مبنای پیروزیت خودت باشی اول این واقعیتو بپذیر ۷۰ درصد ماها پدرو مادرایی ...

ممنونم از صحبتاتون لطف کردید وقت گذاشتید 

اما حرف خانم سپاس واقعا درست بود پدر و مادرم کلی نگران تحصیلم بودن و همیشه فقط همینو از من میخواستن ولی من یهو بیخیال شدم و زدم زیر همه چی اشتباه از من بود

به هرحال امیدوارم بتونم ازین به بعد خوب پیش برم و ادم بهتری بشم

برای شماهم ارزوی شادی و موفقیت دارم💖

امروز که خودمو اینجا خالی کردم خیلی خوب بود شانس بزرگم شما بودید و بهم کمک کردید فکر کنم ازین به بعد ...

خداروشکر عزیزم 

راستش من داخل تاپیکهایی که عنوانش وایبِ منفی داره نمی رم ولی ناخداگاه کشیده شدم داخل تاپیکت. خداروشکر که حال دلت خوبه ✨

خودت دخترِ عاقلی هستی، معلومه از همسن و سالهات جلوتری. همینکه توی این سن به فکر مشورت هستی خودش خیلی عالیه، آفرین 🙌

مطمئنم همونطور که گفتی چندماه دیگه با خبرای خوبت خوشحالم می کنی، منتظرم. 

منم برات آرزوی روزهای پر از احساس شادی و آرامش دارم عزیزم، درپناه خدای مهربون باشی ✨✨✨

@سپاس1    

خواهش میکنم مگه میشه شمارو فراموش کنم🥰

اره به لطف شما حالم خیلی خوبه اوضامم خیلی بهتر شده ازون حالت خارج شدم

درسمم داره پیشرفت میکنه خانوادمم روبه راه شدن و کمکم میکنن

بازم ممنونم از شما 💖🥺

@سپاس1 خواهش میکنم مگه میشه شمارو فراموش کنم🥰اره به لطف شما حالم خیلی خوبه اوضامم خیلی بهتر شده از ...

خداروشکر عزیزم 

واقعا خیلی خوشحال شدم 

در پناه خدای مهربون باشی همیشه ✨❤️✨