2777
2789

اکو قلب سونوگرافیه نهایت ۵ دقیقه طول میکشه اونی که شما میگی فکر کنم ان اس تی هست

اگه تهرانی برو بیمارستان کودکان مفید تو شریعتی اونجا دولتی انجام میشه

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
من چی بگم تا قبل بارداری بقیه از بیمه ی من استفاده میکردن واسه دندون پزشکی و دکتر زنان و تمام مریضی ...

🤣🤣🤣🤣وای بمیرم برات

خیلی بده اینجوری🫠🤣دکترم زارت زارت هی میفرسته سونو سونو تموم میشه میگه ازمایش این تموم میشه میگه نمیدونم فلان بسان😭🤣گرفتار شدیم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکو قلب سونوگرافیه نهایت ۵ دقیقه طول میکشه اونی که شما میگی فکر کنم ان اس تی هستاگه تهرانی برو بیمار ...

نه اکو قلب و نمی‌خواستم نوار قلب و که تو مطب انجام میدن و خواستم بدونم هزینش چقدر میشه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

🤣🤣🤣🤣وای بمیرم برات خیلی بده اینجوری🫠🤣دکترم زارت زارت هی میفرسته سونو سونو تموم میشه میگه ازمای ...

خدا نکنه عزیزم🥰♥️

آره واقعا آزمایش ها و سونوگرافی ها خیلی زیادن احساس میکنم کلا تو مطب ها بودم این چند وقته😂

ولی واقعا اگه این آزمایش ها نبود آدم خیالش راحت نمیشد ایشالله که همه نی نی ها سالم باشن🥺

خدا نکنه عزیزم🥰♥️آره واقعا آزمایش ها و سونوگرافی ها خیلی زیادن احساس میکنم کلا تو مطب ها بودم این چ ...

انشالله همه تو دلیا سالم سلامت ب دنیا بیان🥲😂بچه من دخمله  ی چیز شیرین میخورم پارتی میگیره🫠ی وقتایی سرشو میاره سمت راست شکمم تیز میکنه ی حسی خنده داری داررم

انشالله همه تو دلیا سالم سلامت ب دنیا بیان🥲😂بچه من دخمله ی چیز شیرین میخورم پارتی میگیره🫠ی وقتای ...

😂😂😂😍ای جاانم چه بامزه 

پس شما تقریبا آخراشی من هنوز جنسیتش و نمیدونم🥲

😂😂😂😍ای جاانم چه بامزه پس شما تقریبا آخراشی من هنوز جنسیتش و نمیدونم🥲

عزیزممممممم  اخیییی

منو هر کی میدید میگفت بچت پسره

نمیدونم میگن پسر مادرو خوشگل میکنه

ولی من روز ب روز صورتم خوشگل تر میشد🤣 

ولی دیدیم بچم دختره اولین لگدی ک زده بود  انگار برق س فاز وصل کردن ب من ترسیدم ترسناک بود ولی الان میزنع میرقصه🤣🤣

عزیزممممممم اخییییمنو هر کی میدید میگفت بچت پسرهنمیدونم میگن پسر مادرو خوشگل میکنهولی من روز ب روز ...

واقعا پس به این ربطی نداره ؟ اینکه چهره چجوری میشه ؟

من خانواده ی خودم میگن هر چی شد شد سالم باشه ولی خانواده شوهرم هر هفته که میبینمشون انگار دم و دستگاه سونوگرافی دارن میشینن تشخیص میدن چجوری شدیم چجوری نشدیم آخه خواهرشوهرمم بارداره خلاصه که از اولش که فهمیدن یه بار میگن دختر یه بار میگن پسره😂😂

بعد خواهرشوهرم پوستش خراب شده جوش میزنه ولی من تغییری نداشتم در کل کلا تو مقایسه ایم 😅من دختر میخوام راستش واسه همین میگم شاید نی نی من پسره که من قیافه م بد نشده

واقعا پس به این ربطی نداره ؟ اینکه چهره چجوری میشه ؟من خانواده ی خودم میگن هر چی شد شد سالم باشه ولی ...

اخی منم خواهر شوهرم بارداره اون ی ماه از مان پایین تره ولی اون بنده خدا کمی بهم ریخت بچس پسره

اخی منم خواهر شوهرم بارداره اون ی ماه از مان پایین تره ولی اون بنده خدا کمی بهم ریخت بچس پسره

پس با این حساب هیچ ربطی به علائم و تغییر ریخت و قیافه نداره چونکه اکثرا میگن مامان نی نی پسر خوشگل میشه مامان نی نی دختر پوستش خراب میشه و جوش میزنه 

برای شما دقیقا برعکس بوده