2777
2789

من میرم دکتر میبینم خانوما رو تخت دراز میکشن یه ۲۰دقیقه نیم ساعت صدای قلب بچرو میزارن نوار قلب بچرو میگیرن 

نوار قلب همون اکو قلبه؟

درست میگم چقد میگیرن ؟

از چند هفته واجبه که انجام بدیم؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من رفتم ۱۹هفته ۱۲۰۰شداکوی قلب بیمه هم قبول نمیکنهاون داپلره نوار قلب اگه اشتباه نکنم

آها پس نوار قلب فرق داره از چند هفته واجبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونکه فقط ضربان قلب جنین رو چک میکنن اکو فرق میکنه .دکترت باید تشخیص بده نیاز به اکو هست یا نه تو اکو دریچه ها رگ های قلب بررسی میشه خدای نکرده مشکلی نباشه .

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رفتم ۱۹هفته ۱۲۰۰شداکوی قلب بیمه هم قبول نمیکنهاون داپلره نوار قلب اگه اشتباه نکنم

من هفته ی پیش واسه ان تی سه تومن هزینه م شد فکر میکردم یه بارم فقط واسه آنومالی قراره پاره بشیم دیگه تموم میشه🤣🤣

اکوی قلب هم پس بعد از آنومالی میشه ؟

کجا باید انجام بدیم ؟

شما کجا انجام دادین بیمارستان خصوصی بود؟من دو هفته دیگه باید انجام بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هفته ی پیش واسه ان تی سه تومن هزینه م شد فکر میکردم یه بارم فقط واسه آنومالی قراره پاره بشیم دیگه ...

برای همه اکو نمینویسن  .من چون داداشم مشکل قلبی مادرزادی داره دکتر گفت باید انجام بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من۲۸هفتمه دکتر  بهم گفت ی چکاپ باید بشی نوار قلبو اینا بگیری😐😂 جالبه بیمه هم دیگ هزینه های کنو گردن نمیگیرع سقفش پر شد🥲🤣هزینه این یکی چقد میشع. من شنیدم  میشه۱۴۰۰.۱۵۰۰

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

اونکه فقط ضربان قلب جنین رو چک میکنن اکو فرق میکنه .دکترت باید تشخیص بده نیاز به اکو هست یا نه تو اک ...

آها مرسی ک توضیح دادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من هفته ی پیش واسه ان تی سه تومن هزینه م شد فکر میکردم یه بارم فقط واسه آنومالی قراره پاره بشیم دیگه ...

نه اول باید بری نوار قلب تو مطب دکتر بگیرن ازت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من۲۸هفتمه دکتر بهم گفت ی چکاپ باید بشی نوار قلبو اینا بگیری😐😂 جالبه بیمه هم دیگ هزینه های کنو گرد ...

من می‌خوام صبر کنم دو هفته دیگ برم هم قرص اینام و بگیرم کارم یکسره بشه 

بعد اون باید آزمایش خون هم بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من۲۸هفتمه دکتر بهم گفت ی چکاپ باید بشی نوار قلبو اینا بگیری😐😂 جالبه بیمه هم دیگ هزینه های کنو گرد ...

من چی بگم تا قبل بارداری بقیه از بیمه ی من استفاده میکردن واسه دندون پزشکی و دکتر زنان و تمام مریضی هاشون خودم زیاد کارم به دکتر نمیفتاد حالا که خودم باردار شدم یه چیزایی شد که بیمه مون کلا خشکید دارم همه رو آزاد میرم🥴😂😂

ولی جدا از شوخی یه چیزایی و بیمه قبول نمیکنه نمیدونم چجوریه

من می‌خوام صبر کنم دو هفته دیگ برم هم قرص اینام و بگیرم کارم یکسره بشه بعد اون باید آزمایش خون هم بد ...

اره واس من ی ازمایش خون و ادرار نوشت و اکو قلب🫤

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

2810