2777
2789

کلا ادم بی ادبیه . پشت سر مراجعا صدای چوپون در میاره میگه تررررر . 😐انگار داره گله هدایت میکنه . اونا نمیفهمن وقتی از اتاق میرن این کارو پشت سرشون میکنه . حرفاش با منم یه جوریه . مثلا من دارم استعلام میگیرم میزارم داخل پرونده ها. اومد بالا سرم نگاه کرد گفت داری میزاری توش. گفتن اره. گفت آفرین بزار توش بمونه 😐

یا من در روز ب مردم نامه استعلام میدم برن جواب بیارن . اومد بم گفت امروز به چند نفر دادی .همینجوری میگه بدون اشاره ب اینکه منظورش چیه . 

ب نظرتون منظور داره یا من اشتباه فک میکنم ؟ فقط اینا نیس زیاده این مدلی حرفاش بهم 

مریضه کاملا حرفاش هم کرمه

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدلش توجه نکن مثلا میخواد خوش نمک بازی در بیاره مردک الدنگ😒

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

محلش نذار . خاک بر سرش

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بهش اخم کن محلش نذار

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
2810