2777
2789

راستش من مانتو مجلسی ندارم حالا نمیدونم بخرم یا نه 

من کلا عبا و اینا نمیپوشم یعنی تو هر شرایطی چادر دارم تو مجلس که رنگی میپوشم بیرون هم مشکی 

کلا دوس ندارم چادرمو درارم با عبا و مانتو بلند و اینا بگردم حتی تو مجالس 

میدونم حجاب کامل هست ولی دارم طرز پوششم رو میگم 

حالا بنظرتون مانتو مجلسی بخرم ؟ کجاها کاربرد داره 

عزیزم من بیرون و محل کارم چادر عربی دارم و رسمی پوشم.ولی مجالس عروسی بدون چادرم با مانتو محلسی البته ...

ممنونم عزیزم اره دوستای خودمم اینطوری هستن مثلا عروسی مختلط دعوت میشن مانتو مجلسی بلند میپوشن و روسری و اینا 

واسه همین موندم من بخرم یا به دردم نمیخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای عروسی...جشنی چیزی....البته من چادر.مجلسیم سنگ دوزیه...

یه مانتو ساده هم بپوشم اکی....

بیشتر به هارمونی رنگ لباس ها ...اینکه به فصل بیاد توجه میکنم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
برای عروسی...جشنی چیزی....البته من چادر.مجلسیم سنگ دوزیه...یه مانتو ساده هم بپوشم اکی....بیشتر به ها ...

اره منم چادر مجلسی دارم جواهر دوزی و تور و اینا داره 

ولی مانتو رو مرددم بخرم یا نه 

اخه قیمتا هم ماشالله بالاست از دو تومن و اینا شروع میشه تازه 

سلام عزیزم ما هم خانوادگی محجبه ایم به نظرم مانتو مجلسی به کار شما نمیاد که دائم چادر دارید من خودم محجبه مانتویی هستم ولی توی خانواده اونایی که توی مجلس چادر رنگی می پوشن دیدم اکثرا شومیز و شلوار ست میکنن حتی برای مجلس شومیز و شلوار و چادرشون رنگی هست و همه با هم متناسبه . خیلی هم شاد و شیک میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام عزیزم ما هم خانوادگی محجبه ایم به نظرم مانتو مجلسی به کار شما نمیاد که دائم چادر دارید من خودم ...

اره منم شومیز و شلوار دارم 

مرسی عزیزم از راهنمایی هات

منم چادر عربی می‌پوشم ..شلوار بگ یا مام فیت ،مام استایل  می‌پوشم با یک مانتو کوتاه یا کت یا ژاکت و اینا ....مانتو بلند دارم اما زیاد بکارم نمیاد یک مانتو مجلسی دوختم هنوز موفق نشدم ازش استفاده کنم ....😁 زیر چادر مانتو بلند می‌پوشم قلبم میگیره ...گاهی وسوسه میشم عبا بپوشم اما بازم چادر بیشتر دوستدارم 

منم چادر عربی می‌پوشم ..شلوار بگ یا مام فیت ،مام استایل می‌پوشم با یک مانتو کوتاه یا کت یا ژاکت و ا ...

منم استایل هایی که با عبا و هدشال مثلا میزنن خیلیییی دوس دارم ولی واقعا چادر رو نمیخوام کنار بزارم حتی واسه یه روز 

منم استایل هایی که با عبا و هدشال مثلا میزنن خیلیییی دوس دارم ولی واقعا چادر رو نمیخوام کنار بزارم ح ...

آفرین ...منم نمیتونم حس خوبی بهم نمیده ..بحث پوشیدگی تنها نیست بحث تقدس ..برام چادر مقدس

2810