2777
2789
عنوان

هر کی بیداره بیاد یه کار واجب دارم باهاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متنی ک نوشتی خوبه حالا چرا پشیمون شدی ؟ اگر نیاز مالی داری خوبه ک کار اون بنده خداهم راه میفته

نیاز مالی دارم ولی پسرم کوچیکه از شانس شوهرم رفته یجا کار میکنه ک نمیتونه هیچ کمکی بهم کنه حتی روزایی ک قراره برم مطب دکتر ک یکساعت راهه کسی نیست پسرمو بگیره باردارم بشم نمیتونم ببرمش 

شما میتونی متن اصلاح کنی؟

سلام خانم کریمی وقت بهخیر همونطور که در جریان جواب آزمایشها هستید من دچار کم خونی و بیماری خود ایمنی هستم بنابراین از عهده رحم اجاره ایی بر نمیام چون بعد از زایمان هم با مشکلات جسمیم بیشتر میشه .خواستم بگم از نظر من موضوع رحم کنسل هست و انشاله شما گزینه بهتری رو پیدا کنید یا حق

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نیاز مالی دارم ولی پسرم کوچیکه از شانس شوهرم رفته یجا کار میکنه ک نمیتونه هیچ کمکی بهم کنه حتی روزای ...

برو کمیته امداد یا بهزیستی درخواست کمک کن ....اصلا با رحم اجاره ایی به فکر نابود کردن خودت نباش...میدونی چرا با وجود بیماری باز تو رو انتخاب کردن چون هیچ کس به خاطر پول از خودش نمیگذره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

عزیزم کار خوبی کردی پیام دادی و کنسل کردی ، من میگم شاید اوناهم نظرشون رو کنسل کردن باشه ولی چون میدونن نیاز مالی داری روشون نشده ناامیدت کنن ،یعنی اگر عاقل باشن اصلا مباید ناراحت بشن باید استقبال هم کنن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
درسته منم پیام رو واسشون ارسال کردم و بشدت تپش قلب گرفتم حالم خوب نیست

بیخود تپش قلب گرفتی تو دلسوز زندگی خودت باش مطمئن باش اونا هم برا خودشون دلسوزی میکنن نه شما ...در ضمن رزق و روزی فقط دست خدا هست و بس پس انشاله خودش نیازت رو بر طرف میکنه ..و در آخر شما نمیتونی بدون اذن همسر این کار رو بکنی پس بی خیال شو 

عزیزم کار خوبی کردی پیام دادی و کنسل کردی ، من میگم شاید اوناهم نظرشون رو کنسل کردن باشه ولی چون مید ...

ممنون ک امیدوارم کردی اونا هم دو دل شده بودن ولی با هر دکتری صحبت میکردن منو تایید میکرد

ممنون ک امیدوارم کردی اونا هم دو دل شده بودن ولی با هر دکتری صحبت میکردن منو تایید میکرد

قربونت هزیزم ،ان شالله خیره نگران نباش ،آحرش اینه که میخوان ناراحت بشن دیگه ،کارشون لنگ نمیمونه یکی دیگه رو پیدا میکنن حتما ،دیگه بهش فکر نکن هزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه دکتر با خودشونه و خورد و خوراک هم میخریدن بجز اون ۹ تومنی که نفقه میدن

شما همسرتون فوت کرده یا مطلقه این؟

آخه شنیدم کسی که شوهر داره نمیشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻