2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ اشکالی نداره، عینک که فقط برای آفتاب نیست، خیلی ها برای نور استفاده میکنن. 

شما هر جور راحتی هر تایمی هر چی دوست داری استفاده کن. 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
دودی افتابی

نه بابا ضایع نیست چون کسی نمیدونه چرا عینک میزنی ...فکر میکنن یا عمل کردی یا خدایی نکرده ضربه خورده یا مشکل طبی داری ...

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ساعت داره..مثلا ۶صبح و۶غروب که هنوز افتابی وجود نداره کسی عینک افتابی میزنه؟؟

12ظهر ابری باشه کسی عینک نمیزنه پس  ساعت نداره 

ارتباط مستقیم با افتاب داره

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

من خودم معمولا میزنم چون لیزیک کردم و چشمام به نورکم هم حساسه

بعدم آلرژی چشمی دارم و دکتر همیشه بهم میگه صبح ها حتما یا عینک آفتابی یا عینک شفاف بزن تا کمتر هوا بخوره به چشمت.  منم معمولا عینک آفتابی میزنم