2777
2789
واااای نوزادا ی سری حرکاتشون. خیلی گوگولیه یا وقتی گشنه ن و دنبال سینه یا شیشه شیر لباشونو بازو بسته ...

یا اون حرکتشون که لباشونو به غنچه ترین حالت در میارن ،پره های بینیشونو باز میکنن و بدون اینکه سرشونو تکون بدن به اینور اونور نگاه میکنن😍

یکیم بزن پس کله منننن،تازه یکم راحت شدمااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا اون حرکتشون که لباشونو به غنچه ترین حالت در میارن ،پره های بینیشونو باز میکنن و بدون اینکه سرشونو ...

فقط چشای جغدیشون نصف شبا 😄

اه ببیخیال دوباره هوایی میشیم.کار دست خودمون میدیم🤭 بیا از این روزامون بگیم ک یکم طعم استراحتو میکشیم فقط یکم ها مثلا 5درصد🤣 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

اره نی نی منم همین طوریه منم خیلی نگران بودم براش آیة الکرسی و چهار قل میخونم خیلی خوبه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
فقط چشای جغدیشون نصف شبا 😄اه ببیخیال دوباره هوایی میشیم.کار دست خودمون میدیم🤭 بیا از این روزامون ب ...

دختر من یکم فقط در حد همون 5درصد از من کنده شده و خودش تو خونه بازی میکنه 

وااای باورم نمیشه من غروب بعد یک و نیم سال تونستم با خیال راحت آرایش کنم☺️😚

دختر من یکم فقط در حد همون 5درصد از من کنده شده و خودش تو خونه بازی میکنه وااای باورم نمیشه من غروب ...

پسر من5 سالشه با اینکه فک میکنم موقع مناسبیه برا بچه دوم ولی اصلا جرات ندارم  بخدا من یکساله ک یکم راحت. شدم  پسرا خیلی شیطونن فک کنم دختر ارومتره جاریمم ک دخترش5سالشه از من بهتره وضعیتش 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞