2777
2789
تو رو باور نکردن ؟

وقتی به یکی از خواهرشوهرام گفتم که همچین پیامایی داده بهم گفت میگفتی اونی که قراره تاوان بده تویی برا تهمتی که بهم زدی من کاری نکردم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
باور نکردن که من این کارو کرده باشم همه میدونن که جاری بزرگم چه شخصیت بد و خطرناکی داره

خب دیگه باورش هم نکردن بازم اینقد حرص میخوری ؟خودآزاری نکن از همین امشب استارت یه زندگی قشنگ و بی دغدغه رو بزن شعار نیست ها تو میتونی آخه جاری کی باشه بخواد آرامش منو بهم بزنه وای 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که از این به بعد بهترین ها برات اتفاق بیوفته

هم چنین 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
2805
خب دیگه باورش هم نکردن بازم اینقد حرص میخوری ؟خودآزاری نکن از همین امشب استارت یه زندگی قشنگ و بی دغ ...

انشااله که بتونم ,ببین چجور آدمیه وقتی دخترش باردار شده بود به من پیام داد سلام خوبی دخترم نی نی داره گفته بودم اولین نفری باشی که بهش میگم

بی رو در وایسی بگو من چجور شخصیتی دارم ؟جاریم چجور شخصیتی داره ؟,ناراحت نمیشم بگو

کاری به جاریت ندارم ولی خودت زودرنج حساس دم دمی مزاج   دهن بین و البته میخوای خودتو مظلوم نشون بدی اینجوری نباش قوی شو تا دختران ازت قوی بودن و یاد بگیرن شب خوش دوست عزیز 

کاری به جاریت ندارم ولی خودت زودرنج حساس دم دمی مزاج دهن بین و البته میخوای خودتو مظلوم نشون بدی ا ...

شخصبت جاریمم بگو می‌خوام بدونم  یه آدم غریبه چه برداشتی کرد ازش 

شخصبت جاریمم بگو می‌خوام بدونم یه آدم غریبه چه برداشتی کرد ازش

یه آدم که ترومای شخصیتی عمیقی داره مریض هست 

یه آدم که ترومای شخصیتی عمیقی داره مریض هست

بد تا کرد باهام از پشت خنجر زد بهم منتظر روز تاوان دادنشم بخاطر تهمت هایبکه مثل آب خوردن زد بهم بی هیچ ترسی از خدا 

مبارزه برای تغییر چیزای قابل دسترس فرق داره با پذیرش.ببینمن نسبت به ظاهرم ، اخلاق و اعتقادات پدر ماد ...

چقدر خوب گفتی آفرین چه خوب که به این پذیرش رسیدی و با خودت صلح کردی 

منم با مادرم مشکل دارم همش دارم سعی میکنم بهش بفهمونم ک بهم بدی کرده و هربار باعث دعوا و قهر میشه منم باید این موضوع رو قبول کنم و سختی هایی ک از بچگی کشیدم بپذیرم و دیگه با خودم نجنگم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

میشه یه چیزی بپرسم مثلا اگه دوستت یه چیزی بگه بهت ک باعث ناراحتیت بشه اما جواب ندی هی بعدش خودخوری نمیکنی و با خودت نمیجنگی ک من احمقم بی عرضم چرا جوابشو ندادم؟ من همش با خودم تو جنگم

2810