2777
2789
چقدر خوب گفتی آفرین چه خوب که به این پذیرش رسیدی و با خودت صلح کردی منم با مادرم مشکل دارم همش دارم ...

همیشه درکنار اینکه خودتو لایق بهترینها میدونی،به ادما هم یکذره حق بده . خب تو شاید نمیدونی مادرت تحت چه فشار روانی بوده و سر تو خالی میکرده. باهاش نجنگ چون یا خودش متوجهه که اذیتت کرده و نمیخواد یاداوری کنه یا متوجه نیست. در هر دو صورت بی فایده س.

من خودم کلا ادم رکی هستم ، اگه حرفش باعث رنجشم بشه یا همون موقع میگم که حرفت اذیتم کرد یا بعدها اگ شرایطش پیش امد میگم . اما واقعا یجاهایی جایز نیست تو ابراز ناراحتی کنی چون نقطه ضعف دست طرف میدی . 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه درکنار اینکه خودتو لایق بهترینها میدونی،به ادما هم یکذره حق بده . خب تو شاید نمیدونی مادرت تحت ...

دقیقا درست گفتی اما از بچگی نشخوار ذهنی داشتم و باعث میشه یه لحظه خودم نباشم و کار اشتباه کنم و باز گله و شکایت کنم ازش متاسفانه اون تایم اصلا خودم. نیستم🤕❤️❤️‍🩹

2805
دقیقا درست گفتی اما از بچگی نشخوار ذهنی داشتم و باعث میشه یه لحظه خودم نباشم و کار اشتباه کنم و باز ...

بنویس

ی دفتر بردار ، هرررچی تو ذهنت میادو بنویس

بعدش اتیشش بزن کسی نبینه

اینقدر بد خط و عصبی میشم که وسط نوشتن نمیدونم کدومو بنویسم همزمان چند تا حرف میاد تو ذهنم😅😂😂قاطی ...

مهم نیس😁