2777
2789

من زندگیمو زهر کردن فقط میگم خدا بزرگه  خدا خودش می‌بینه 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزت نفس 

شناخت خود 

ارتباط عمیق با خدا 

و مورد اخر صبر

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

2805
ینی مبارزه نمیکنی؟ لج کنی

مبارزه برای تغییر چیزای قابل دسترس فرق داره با پذیرش.

ببین

من نسبت به ظاهرم ، اخلاق و اعتقادات پدر مادرم ، محل زندگیم ، اتفاقاتی که برام افتاد و تجربه هام ، به پذیرش رسیدم. 

خب من نمیتونم اخلاق پدرمو که باهم مشکل داریم عوض کنم که ، درسته؟ پس من اینو قبول میکنم و دیگه باهاش نمیجنگم و اعصابمو خرد نمیکنم. 

پذیرفتم یوقتایی به کسی ظلم کردم و ادم بدی بودم. یا پذیرفتم تو فلان مسئله اشتباه از من بوده حماقت کردم.

دیگه غصه شو نمیخورم .

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
منم همینطور آسیب جدی دیدم روح‌ روانم داغونه از درون آشوبم

من نشخوار فکری و ذهنی داغونم کرده چه کنم همه حق های من داره ناحق میشه 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
من نشخوار فکری و ذهنی داغونم کرده چه کنم همه حق های من داره ناحق میشه

منم همینطورم از صبح که پامیشم تا شب که بخوابم فکر آزار اذیت آدمای بی شرف دور و اطرافم داغونم کرده خلاصی ندارم 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منم همینطورم از صبح که پامیشم تا شب که بخوابم فکر آزار اذیت آدمای بی شرف دور و اطرافم داغونم کرده خل ...

من لاغر شدم بشدت دخترم پریشب می‌گفت چرا اینقدر سیاه شدی رفتم جلو آینه خودمو برانداز کردم که بله من فکر و خیال داره می‌خورتم

من لاغر شدم بشدت دخترم پریشب می‌گفت چرا اینقدر سیاه شدی رفتم جلو آینه خودمو برانداز کردم که بله من ف ...

الان چند وقته تو این حالتی ؟خدا نگذره از کسی که اذیت این و اون براش لذت داره خیلی بهم تهمت زده شد خیلی 

الان چند وقته تو این حالتی ؟خدا نگذره از کسی که اذیت این و اون براش لذت داره خیلی بهم تهمت زده شد خی ...

12سال افسردگی ناراحتی روده سردرد های بی دلیل  ...تو چه مشکلی داری گلم ؟

بچه ها اینایی که میگین همه جا جواب میده؟ وقتی رییست اخراجت کرد وقتی پول نداری همه چیز گرونه وقتی بیمار میشی و پول دوا و دکتر نداری؟ وقتی بچت مریض میشه وقتی مورد تمسخر قرار میگیری وقتی خیاتت میبینی از هرکسی.  وقتی زنی نازاست در حسرت بجه است وقتی زنی تو زندگی شاد نیست پشت و پناهی نداره وقتی همه هروز پیشرفت مبکنن و تو درحا میزنی وقتی همهجا با پول و پارتیه و تو نه پول داری نه پارتی.  هروز شاهد موفقیت دیگرانی هروز بیتوجهی از اطرافیان میبینی ولی یه سریا تاج سرند بازم آرامش داری؟ بازم یوگا و ورزش و کتاب خوندن و قدم زدن و بیخیال بودن جواب میده؟ نه والله ادم تا کی میتونه خودشو به بیخیالی بزنه یه روز منفجر میشه 

چقد زیباچطوری اینجوری باشیم؟

مرحله اول باید قبول کنی ک تو دو نفری

یکی ذهنته ک غر میزنه و قضاوت میکنه 

یکی خود واقعیت ک مهربونه با همه خوبه خوشحاله

ذهن  اومده کامل رو دومی و پوشونده و مارو احاطه کرده

به همه چیز گیر میده

با کسی بحثت میشه دخالت میکنه میگ بی احترامی کن بهش تیکه بنداز

ذهنت روت تسلط پیدا کرده

بجای اینکه اونو کنترل کنی اون کنترلت میکنه و تو بازیچه دست اونی

تورو با افکار مسخره میندازه به جون بقیه و خودت بعد کیف میکنه

باید نابودش کنی

اونم اینکه تو لحظه حال باشی

تو گذشته و اینده نباشی

ک نیاز به تکرار و تمرین داری

باید مشاهده افکار هم داشته باشی 

همین الان به صدای ذهنت گوش کن ک چقد توش سرو صداس همش کار همین ذهنه

12سال افسردگی ناراحتی روده سردرد های بی دلیل ...تو چه مشکلی داری گلم ؟

من سه ماهه قطع رابطه کردم با طرف ولی تو این سه ماه قشنگ متوجه این شدم که چقدر از درون داغون شدم حالا ظاهرم که بماند یه لحظه آرامش ندارم و همش تو فکر کردن و غصه خوردنم ، به من یه آدم خدا نشناسی تهمت های زیادی زد هیچ جوره هم نتونستم ثابت کنم که من نگفتم این حرفارو 

12سال افسردگی ناراحتی روده سردرد های بی دلیل ...تو چه مشکلی داری گلم ؟

حسادتی که باعث شد این حرأت رو به خودش بده که  به من تهمت بزنه اونم چجور تهممتی این که از چند نفر آبرو برد تهمت ناموسی زد بهشون و همشون رو گفت که من گفتم و من هیچ جوره نتونستم ثابت کنم پنج سال میگذره از این قضیه و بخاطر آخرین تهمتی که بهم زد سه ماه پیش دیگه برا همیشه باهاش قطع رابطه کردم 

2810