2777
2789
عنوان

دخترم دیگه شیر نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 29 پست
دختر شما چند کیلوه؟

من دخترم یه ماه پیش بردمش گف نه و نیم...تازه یه دویستگرمم گف کم داره....از اون روز دیگه وعده غذاییاشو بیشتر کردم و چیزا مقوی میدم ولی ریزه میزه اس...تپلی نمیشه من خودمو میکشم فایده نداره همه چی بهش میدم همه چی امتحان کردم...البته تحرکشم زیاده ولی حب تپل نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم برا پروتئینش...ماست میخوره چهار مغز بهش میدم....کلا شیشه دوس نداره زورش میاد از بس با قاشق خ ...

پروتئین تو خیلی چیزای دیگه هست تو مرغ فراوون هست

ولش کن گیر نده به بچه

اگه چیز خوبی بود یه چیزی

اون شیر ضرر هم داره 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
من دخترم یه ماه پیش بردمش گف نه و نیم...تازه یه دویستگرمم گف کم داره....از اون روز دیگه وعده غذاییاش ...

مثل بچه من خیلییییی تحرک داره اصلا اصلا نمیشینه ...

منم کلا درحال رسیدگی بهشم اما خب تپلی نیست دیگ

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
یازده کیلو خوبه که

خب پسرا کلا استخون بندیشون با دخترا فرق داره واسه همین تو سنای مختلف وزن پسر باید بیشتر باشه‌..

خوبه بد نیست اما تپلی ک ما مامانا دوست داریم نیست دیگ  

امت خب خیلیییی دنبالش میدوام تا چیزی بخوره

خب پسرا کلا استخون بندیشون با دخترا فرق داره واسه همین تو سنای مختلف وزن پسر باید بیشتر باشه‌..خوبه ...

همه فک کنم همینیم من که دخترم با گوشی چیزی میخوره فیلم میبینه...اگه نباشه یه قاشقم نمیخوره 

همه فک کنم همینیم من که دخترم با گوشی چیزی میخوره فیلم میبینه...اگه نباشه یه قاشقم نمیخوره

من بچه اولم با گوشی یه چیزی میخوره اما پسرم نه کلا خونرو میگرده و میریزه بیرون من اون وسطا دنبالش باید بزارم دهنش

البته ک کارمون هم اشتباه اما خب وافعا نمیخورن

2810