2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست
من ک کسیو ندارم شوهرم ازش حساب ببره.مگر اینکه خودم به تکونی بدم ب خودم

مرتیکه داره سوع استفاده میکنه و خودت باهاش تند صحبت کن و همه چیتو جمع کن بگو میرم جایی که هیچکس نباشه فرداام شکایت میکنم ازت پدرتو در میارن تو میتونی تمکین نکنی چون بارداری

پس قبلا چه جوری باهاش میخوابیدی؟ دلیل رفتار بد شوهرت جدا کردن جای خواب و نداشتن رابطه س. شاید واسه ت ...

نمیدونم بخدا.اونموقعام گیررمیدادم.اهمیت میداد و عصر ب بعد سیگار و قهوه استفاده نمیکرد.حمامم میرفت عطرم میزد.اما الان هیچچچچچ.منم باردارم بشدت رو بوها حساس شدم.البته خودشم زیاد مایل ب رابطه نیس.میگه بچه گناه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرتیکه داره سوع استفاده میکنه و خودت باهاش تند صحبت کن و همه چیتو جمع کن بگو میرم جایی که هیچکس نباش ...

ای خواهر کجا برم؟باید برم تو کوچه بشینم.امیدم ب روزیه ک دنیا بچرخه و نوبت منم برسه ک پدرشو دربیارم

بهش محل نده اصلا . ارامشت مهمترینه. هرچیییی گفت جوابشو نده. باهاش قهرکن حتی. هرچی گفت بگو ب چپم اصلااااا بحث نکن

جای نبودنت تو سینم درد میکنه خواهرکوچولوی نازم😭⚘همه‌کس را تن و اندام و جمالست و جوانیوین همه لطف ندارد تو مگر سرو روانی🌱نظر آوردم و بردم که وجودی به تو ماندهمه اسمند و تو جسمی همه جسمند و تو جانیتو ندانی که چرا در تو کسی خیره بماند🌱تا کسی همچو تو باشد که در او خیره بمانی
2805
ای خواهر کجا برم؟باید برم تو کوچه بشینم.امیدم ب روزیه ک دنیا بچرخه و نوبت منم برسه ک پدرشو دربیارم

مال من پیش همه کتکم زد و کوچیکم کرد از اون روزی ک تو زندگیش نیستم بلا نیست ک سرش نیومده باشه چنان گرفتن زدنش تو خیابون که جمجمش ترک برداشته دماغ و فکو ایناش شکسته اعزامش کردن یه شهر دیگه بهش گفتم دیدی چقدر درد داره پیش بقیه بزننت؟ خودشم میدونه داره تاوان پس میده اینم بگما شوهرم خیلیییی کله شقه و شرع 

عزیزم آرامش خودت و حفظ کن مردا همه همینن بخاطر بچه هات حرص نخور خدارو شکر کن خدا از هردو جنس بهت داده نظر کرده بهت...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
نبابا.دهنش و هیکلش بوی عنه سیگار و قهوه مونده میدهیه حموم نمیره بی پدر.حالمو بهم میزنه آشغااال.ازش ف ...

اسی جان هورمونات بهم ریخته ،این حجم از خشونت کلانی طبیعی نیس

شاید خساس شدی به تک تک رفتاراش

دنبال بهانه اس که اگر خیانتی کرد بگه تو بداخلاق بودی یا اینکه از لحاظ رابطه اگه کمه بهانه اونو میگیر ...

غلط کرده بی پدر و مادر

یبارم چندسال پیشا خیانت کرد پدرشو دراوردم.انقدر تحقیرس کردم و ریدم بهش ک تا سالها لال مونده بود.فقط منتظرم بزائم یه دهنی ازش سرویس کنم

نمیدونم بخدا.اونموقعام گیررمیدادم.اهمیت میداد و عصر ب بعد سیگار و قهوه استفاده نمیکرد.حمامم میرفت عط ...

میدونم از رفتارش خیلی خیلی دلخور و ناراحتی. به خودت فکر کن که جز خونه شوهر جایی نداری به دختر عزیزت که با دیدن ناراحتیت غصه میخوره و به پسر توی شکمت که همه اعصاب خوردیت روی اونم تاثیر میذاره. برو یه شکلاتی بیسکویتی چیزی بخور تا یه کم اروم بشی. بعدش برو اتاق شوهر پیشش دراز بکش. الان هردوتون به هم احتیاج دارید. بغلش کن و اگه رابطه خواست باهاش همراه شو. بچه تو شکم هم اذیت نمیشه اینو مطمین باش. 

از این به بعد بهش بگو بعد سیگار یا قهوه دوقاشق ماست بخوره بو رو میبره

میدونم از رفتارش خیلی خیلی دلخور و ناراحتی. به خودت فکر کن که جز خونه شوهر جایی نداری به دختر عزیزت ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.اما فعلا تصمیم دارم فقط ازش دوری کنم.تا شروع کردم ب غرغر برم پایین خونه مادرشوهرم.فقطططط بخاطر دخترم.تا بزام و دنیارو روی سرش خراب کنم

2810