2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست
پس قراره چیکار کنی؟ کاش منم قبل بچه دار شدن میرفتم خبرم

من قراره بعد از اینکه بچم اومد دنیا اخر این یکی ماه زایمانمه کلا خطمو عوض کنم و وکیل بگیرم بیوفته دنبال همه چیم و اقا میگه خداام بیاد طلاقتو نمیدم ولی تا به گوه خوردن نندازمشون ولشون نمیکنم منم نمیخوام جدا شم میخوام ازم انتظار همه چیو داشته باشه فکر نکنه چون مرده کیههه با پول مهریه چنان خمش کنم که 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تشنج ایجاد نکن،بگو هر کی دلش بخواد میاد نخوادم من به زور نمیتونم،حرفش بد نبود که لزومی نداره کا ...

آخه ول نمیکنه ک.هی میگه میگه.خب میگم اونا نمیان مگه تقصیر منه.صداشو میبره بالا و گوه میخوره

2805
خالت..رفیقت..هر کسی که میتونه کمکت کنه..اخه خوشگلم وقتی میبنی واسه بچه اولت هم شوهرت اینکارو کرده چر ...

بقران حامله نبودم چنان جفتک مینداختم ک جرات نکنه گوه بخوره.تو حاملگی انگار میدونه دست و بالم بستس اذیتم‌ میکنه

من قراره بعد از اینکه بچم اومد دنیا اخر این یکی ماه زایمانمه کلا خطمو عوض کنم و وکیل بگیرم بیوفته دن ...

خوشبحالت ک داری آدمش میکنی.من کسیو ندارم برم خونش بمونم.شوهرمم میدونه.هی میگه کجا رو داری بری

خوشبحالت ک داری آدمش میکنی.من کسیو ندارم برم خونش بمونم.شوهرمم میدونه.هی میگه کجا رو داری بری

من شوهرم کابوسش مادرمه پدرم فوت شده مادرم صداش در بیاد شوهرم ریده به خودش و همیشه میگفت چیزی به مادرت نگو چون مادرم ریدن بهشو خوب بلده و میاد دنبالم میبرتم پیش خودش ۴ تا خواهریم و مجردن بقیه الان شوهرم افتاده پای مادرم مامان مامان میکنه 

نمیدونم شاید.اما خب تقصیر من چیه.خودش بچه خواست

عزیزم، اینجور خودتو عذاب نده بچه تو شکمت گناه داره،هر طور که میتونی نادیدش بگیر سعی کن به حرکاتش به حرفاش حساسیت نشون ندی ،تا ایشاله بچه بدنیا اومد اونم خوب میشه

نبابا.دهنش و هیکلش بوی عنه سیگار و قهوه مونده میدهیه حموم نمیره بی پدر.حالمو بهم میزنه آشغااال.ازش ف ...

پس قبلا چه جوری باهاش میخوابیدی؟ 

دلیل رفتار بد شوهرت جدا کردن جای خواب و نداشتن رابطه س. شاید واسه تو مهم نباشه. اما واسه شوهرت خیلی خیلی مهمه و باعث شده روح و روانش به هم بریزه

عزیزم، اینجور خودتو عذاب نده بچه تو شکمت گناه داره،هر طور که میتونی نادیدش بگیر سعی کن به حرکاتش به ...

اعصابمو ب هم میریزه.منم آدم جوشی ای هستم‌.قبل بارداریم با قرص سر پا بودم.الان ک قرصم نمیخورم

2810