2777
2789
عنوان

امشب همسرم خونه نیست یکم میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 161 پست
وایی تنهایی خیلی ترسناک ما با مادر شوهرم اینا زندگی میکنیم تو ی خونه ی اتاق جدا داریم هر وقت شوهرم خ ...

جدی میگی😐😐😐😐😐😐😐

آخه پدرشوهر مادرشوهر

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارقل بخون و یه آیت الکرسی. قرآنم بزار بالاسرتون

هیچ اتفاقی نمیفته اصلا ترس به خودت راه نده من چند ساله  شبها که شوهرم شیفته تو خونمون تنها میمونم حتی باردار بودمم نرفتم خونه مامانم هیچی هم نشد فقط گاهی یخچال و وسیله برقی ها یه صدایی میدن که نگران نباش

یه چراغ کوچیک روشن بذار .قفل در رو چک کن تا خیالت راحت بشه . یکم دعا و قرآن بخون توی گوشی بچرخ و بخو ...

همه رو قفل کردم الانم اومدم با شما حرف زدم واقعا اروم شدم💓

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
واای خیلی بده خدا لنتش کنه باعث ترست شده💓

آره هنوزم نمیدونم چرا اومد. جالبه ما رفتیم دنبالش خیلی آروم آروم رفت سوار ماشین شد 

یکبارم با لباس لختی تو آشپزخونه بودم ی بچه توپش افتاده بود پریده بود حیاط منو میگی خشکم زده بود.فرهنگ اجازه گرفتن ندارن متاسفانه. 

سمیرا 😐🗡️

کاربریت چیشد گلم؟

اسی نترس از ساک و تاریکی چیز خاصی بیرون نمیاد

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود