2777
2789

بچه ها استارتر ترخدا لطفاا دوتا تاپیک مو گ*زارش بزنید الهی که خدا هرچی میخواهید بهتون بده دعاتون میکنم🙏🙏

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه خودمون شما جنین تون قرار تعیین سلامت انجام بدن اره

اره شوهرم مشکل داره دکتر گفته حتما باید انجام بدین مام یه هفتس دادیم شروع کنن 

از شما چقد گرفتن بابت این تعیین سلامت

من مرکز مام انجام دادم تعیین سلامت انجام ندادم ولی قیمتش از بیست میلیون هست تا صد  

بعدش فقط آزمایش ژنتیک از خودمون گرفتن اونم باخطر انتقال اولم منفی شد  چند تا جنین دارین انتقال دادی انشالله که با این همه سختی دفعه اول مثبت بشی 

من مرکز مام انجام دادم تعیین سلامت انجام ندادم ولی قیمتش از بیست میلیون هست تا صد بعدش فقط آزمایش ژ ...

مرسی عزیزم من ۵ تا داشتم ۴ تاشو دادیم انجام بدن ۴۰ تومن شد با وام و اینا جور کردیم 🥺دعا کن سالم باشه و بگیره 🥺ایشالا خدا دامن تورم سبز کنه با یه نینیه تپل مدل😍