بچه ها همین جوری ان عزیزم. کم کم خوابشون عمیق میشه. پسر منم همین جوری بود. الان سه ماه و نیمشه خیلی بهتر شده نسبت به اوایل البته هنوزم خوابش سبکه و با کوچک ترین صدایی بیدار میشه اما خب بازم خیلی بهتر از قبله
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادرانه همین فقط میخواد بغلت باشه میترسه نباشی منم بچم همینه الان سه سالشه اما هنوز تو بغلمه سرشو میذاره توسینم میخوابه بعضی از بچه ها حسشون خیلی زیاده خیلییی
اخه خوابشم همچین سبک نیس نیس بگم بگم سبکه روزا راحت میخوابه الان شب شد اینطوریهتقریبا سه شبی میشه ک ...
اگه روزا بیشتر میخوابه به خاطر همون خوابش شبا بی کیفیته. نوزادا هنوز فرق شب و روز رو نمیدونن. به مرور بدنشون تنظیم میشه. ببین کلا تو این سه ماه فهمیدم بچه هر روز یه ادایی داره. یه روز از یه چی خوشش میاد فرداش بدش میاد. یه روز خوابش این جوریه فرداش اون جوریه. یه روز خوش اخلاقه. روز دیگه بی دلیل انقدر گریه میکنه که نفسش بالا نمیاد.
طول میکشه تا به زندگی خارج از محیط امن رحم عادت کنن.