2777
2789
عنوان

چرا بچم اینطوری‌ می کنه😩

80 بازدید | 5 پست

ده روزشه الان خوابوندمش ولی تو خواب یهویی خیلی یهویی میزنه زیر گریه تا بغلش میکنم ساکت میشه اخه چرا

هم شیرشو خورده هم پوشکش عوض شده نه گرمشه و نه سردشه

بنظرتون دل درد داره؟

اگه دل درده پس چرا تا میاد بغلم ساکت میشه

بچه ها همین جوری ان عزیزم. کم کم خوابشون عمیق میشه. پسر منم همین جوری بود. الان سه ماه و نیمشه خیلی بهتر شده  نسبت به اوایل البته هنوزم خوابش سبکه و با کوچک ترین صدایی بیدار میشه اما خب بازم خیلی بهتر از قبله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها همین جوری ان عزیزم. کم کم خوابشون عمیق میشه. پسر منم همین جوری بود. الان سه ماه و نیمشه خیلی ...

اخه خوابشم همچین سبک نیس نیس بگم بگم سبکه روزا راحت میخوابه الان شب شد اینطوریه

تقریبا سه شبی میشه ک اینوطریه

اخه خوابشم همچین سبک نیس نیس بگم بگم سبکه روزا راحت میخوابه الان شب شد اینطوریهتقریبا سه شبی میشه ک ...

اگه روزا بیشتر میخوابه به خاطر همون خوابش شبا بی کیفیته‌. نوزادا هنوز فرق شب و روز رو نمیدونن. به مرور بدنشون تنظیم میشه‌. ببین کلا تو این سه ماه فهمیدم بچه هر روز یه ادایی داره. یه روز از یه چی خوشش میاد فرداش بدش میاد. یه روز خوابش این جوریه فرداش اون جوریه. یه روز خوش اخلاقه. روز دیگه بی دلیل انقدر گریه میکنه که نفسش بالا نمیاد.

طول میکشه تا به زندگی خارج از محیط امن رحم عادت کنن.