2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
نهما هم سنتی هستیم تو این موارد اما از جلسه اول کل خانواده دوطرف هستن

اره خاستگاری خودمم که سنتی بود از جلسه اول همه بودن 

فقط شوهرم جلسه اول نیومد😅 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دقیق بررسی کردی نکات گفتی مرسی♥️به نظرت با این رفتارا زنگ زدن بگیم جلسه بعد بیان؟؟

اگر خوشت اومده و به دلت نشسته بگو بیان

ضرری که نداره

صحبت کن باهاش ولی با دقت و بدبینی، روی رفتار مامانش و‌خودشو خیلی دقت کن که همه این چیزایی که تو آشنایی می بینی نشونه های اخلاق و فرهنگ و سبک زندگیشونه، اگه الان ناراحتت میکنه فردا بزرگ تر هم هست این مسائل...

اگر دوباره هم دست خالی اومدن دیگه فقط بگو نه، چون خیلی بی ادبیه

مامانم گفت بیان اومدن بازم شیرینی نیاوردن دو بار پسر اومد ولی دست خالی😐💔

حتما گذاشتن واسە موقعی کە خونوادگی جمع میشن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
خانوادگی ک فقط باباش نیومده دوباره مامانش پسره خواهراش اومدنخوب بالاخره دست خالی واقعا زشته

منم بنظرم خیلی زشتە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
مامانم گفت بیان اومدن بازم شیرینی نیاوردن دو بار پسر اومد ولی دست خالی😐💔

واااا

خیلی زشته 

شما چندبار تدارک دیدید برای پذیرایی ازشون

روال اینه که وقتی با پسرشون میان شیرینی یا گل و برای دفعه دوم هم گل و هم شیرینی میارن

سلام من یک سوال دارم 

یک کارآموز وکالت کارشناسی ارشد حقوق 

ماشین داره خونه می‌تونه رهن کنه ۲۵ سالشه

چهرش آراسته هست  و متدین یکم مظلومه پسره بشدت با عزت نفس و با ادب

اندازه خودش یکم پول داره(در حد ۳-۲ میلیارد) خیلی کار می‌کنه وپر تلاشه 

میخواستم ببینم از نظر شما برود خواستگاری یک خانومی که خیلی اون خانوم رو دوست داره امکان داره موافقت کنن یا میگن بچه ایی

سلام من یک سوال دارم یک کارآموز وکالت کارشناسی ارشد حقوق ماشین داره خونه می‌تونه رهن کنه ۲۵ سالشهچهر ...

نه چرا بچه

یکی ۲۵ سالشه میتونه زندگی بهتر اداره کنه یکی ۳۰ سالشه هم نمیتونه

بستگی به شخص داره