2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
نظرات واقعا متفاوته یکی میگه حتی وام ازدواج نمیدن یکی میگ سند نمیشه ب نامش زد

ما گرفتیم هیچ مشکلی نداره سند هم الان شوهرم ماشین و زمین ب نامشه قدیم گیر میدادن الان ن خیالت راحت 

من خیلی بە این پسرە حس بدی دارم

احساس میکنم از اون پرررررو هاشە

اونجایی کە مامانت گفتە آقاپسر میتونن گواهینامە اینا بگیرن ایشون پوووف کردە

درستە کە مادرتون بی اطلاع از این قوانین هستن ولی این پوووف کردنە نشونەی بیشعوری آقا هست،میتونستن درکمال ادب توضیح بدن کە میشە و امکانش هست

این آقا فرداروز شما هم ازش یە توضیحی بخوای دور از جونت میزنە تو دهنت

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف دل منو زدییییییی دقیقاااا

یکی بزن در کو.نش

قشنگ بچزونش کە دیگە از این گو.ها نخورە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

به نظرم تو سال 2024 دیگه این جور خواستگاریها مسخره هست ، بیا جلو برو عقب ، دید ندید ، متاسفانه بعضی از مردها به زن ها مثل یک کالا نگاه میکنن ، نیازشون رو برطرف کنه ، کارهای خونشون رو کنه بعد واسشون بچه بیاره ، خود زن ارزشی نداره واسه اینها 

برای سربازی که شرایط معلومه، سرچ کن ببین چه محدودیتهایی داره و ببین میتونی باهاش کنار بیای یا نه... 

پوف کردنش بی ادبی بوده یا نشون دهنده اینکه کنترل خشم نداره... درکل حرکت نابجایی بوده که همه مبدونن برا خواستگاری ناپسنده و عجیبه که خودداری نکرده

گل و شیرینی نیاوردن میتونه نشانه خساست، فرهنگ پایین و یا بیش از حد اقتصادی و زرنگ بودن باشه

اینکه زنگ زدن دوباره بیان بنطرم بخاطر اینه که پسره دیده تو‌رو و پسندیده ولی چون نرفتی حرف بزنی دلخور شده، مامانش گله کرده که مساوی باشین

ولی روی همین حرکت مادره هم دقت کن ممکنه زیادی زبون داشته باشن

برای سربازی که شرایط معلومه، سرچ کن ببین چه محدودیتهایی داره و ببین میتونی باهاش کنار بیای یا نه... ...

مامانش همسن مادر منه بعد ب مامان من میگه خاله 😂 مامانم از این بابت تو دلش دلخور شد میگم پیرم کرد😂😂

اسمش بزارن پسر من خجالت میکشه ندیده

همین آدمها به خدا خیلی بدتر میشن من اگر یه روزی خواستم ازدواج کنم ترجیح میدم شوهرم قبل ازدواج دوست دختر داشته باشه ، با روحیه خانومها آشنا باشه ، دوراشو زده باشه بعد امده باشه سر وقت من ، من نظری در مورد خواستگار شما ندارم ، شاید پسرهای اونجا همشون اینجوری باشن ، شما در نهایت مجبوری یکی از اینها رو انتخاب کنی 

برای سربازی که شرایط معلومه، سرچ کن ببین چه محدودیتهایی داره و ببین میتونی باهاش کنار بیای یا نه... ...

خیلی دقیق بررسی کردی نکات گفتی مرسی♥️

به نظرت با این رفتارا زنگ زدن بگیم جلسه بعد بیان؟؟