2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
دو ساعت بعد رفتنشون زنگ زدنگفتن نظر دخترتون چیه مامانم گفت راستش نپرسیدم اونم گفت بپرسین من دوباره ز ...

پس وقتی زنگ زدن بزار یه بار دیگه بیاد ولی ببین شیرینی میاره، 

شما وقتی اومدن از اول تو اتاق هستی یا مادرت صدات میکنه میری تو اتاق ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۱ سالمهسربازی نرفتنش به نظرتون مشکل ایجاد میکنه در آینده؟

شوهر منم سربازی نرفته درمورد کارش مشکل نداره اما حق خروج از کشور نداره وقتی وام میخوایم کارت پاین خدمت میخوان 

این دوتا مشکل تو زندکی ما مشکل بزرگیه 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
واااا چه ربطیییییی دارهههه

تا جایی که من اطلاع دارم بدون کارت پایان خدمت حتی گواهی نامه نمیدن چه برسه سند مالکیت 

البته اگه قانون عوض نشده باشه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
پس وقتی زنگ زدن بزار یه بار دیگه بیاد ولی ببین شیرینی میاره، شما وقتی اومدن از اول تو اتاق هستی یا م ...

نه من سالن هستم سلام میدم اینا بعد میشینیم اگ گفتن برین صحبت کنین دیگ میریم اتاق

بهم برخورد شیرینی نیاوردن آخه رسم منطقه ما اینطوریه ک بیارن بعد مامانم گفت سربازی نرفته ولی تونسه گو ...

ربطی نداره شوهر منم سربازی نرفته گواهینامه داره

چه ربطی به کواهینامه داره

در مورد شیرینی کاااامل حق با شماست خسیس بازی دراوردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
تا جایی که من اطلاع دارم بدون کارت پایان خدمت حتی گواهی نامه نمیدن چه برسه سند مالکیت البته اگه قانو ...

نه شوهر من سربازی نداره هم گواهینامه داره هم سند خونه زمین 

منم گواهینامه ندارم اما سند ماشین به اسممه هیچ ربطی نداره به سربازی اینا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی داره خوب جلسه اول هیچ پسری نمیره مادر خواهر داماد میرن مگه اینکه از قبل دوست باشن

نه چرا تعمیم می‌دیندبه همه ؟ خواستگار من خودشون هم اومدن منم حق داشتم بپسندم اوشون رو یا نه؟ اوشون عکس من دیدن و پسندیدن منم باید خودشون می‌دیدم که اصلا خاستگاری معنا داشته باشه و رسمی باشه با خواهرش که نمی‌خوام اپل زندگی کنم 

میدونه به نام خودش ماشین یا خونه بخره؟

اره چرا نتونه شوهر من که خریده هیچکسم نکفته برای سند پایان خدمت بیاره

ولی میگم وقت وام میخوایم برداریم پایان خدمت میخوان

وقتی میخوایم ویزا بگیریم پایان خدمت میخوان 

این دوتا خیلی مهمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ربطی نداره شوهر منم سربازی نرفته گواهینامه دارهچه ربطی به کواهینامه دارهدر مورد شیرینی کاااامل حق با ...

اخه من شنیدم کسی ک سربازی نرفته گواهینامه نمیدن سند چیزی ب نامش نمیزنن

تو خاستگاری سنتی همینه دیگه البته خیلی از اونایی هم که با هم رفیقن جلسه اول خانما میرن

نه

ما هم سنتی هستیم تو این موارد اما از جلسه اول کل خانواده دوطرف هستن

کاربری دست 27 نفر میباشد