2777
2789
عنوان

پسرم خستمون کرده دیگه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 48 پست
اتاقشو نگاه کنی راه برای رفتن نیست کلی ماشین و اسباب بازی بازی های فکری همش دوروز براش تازگی داره دی ...

بابد بشینید کنارش باهاش بازی کنید.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتاقشو نگاه کنی راه برای رفتن نیست کلی ماشین و اسباب بازی بازی های فکری همش دوروز براش تازگی داره دی ...

خب از بس اسباب بازی داشته پسر من کلا۴تا ماشین داره و یه موتور شارژی و۳تا توپ ولی ماشالا خیلی خودشو سرگرم میکنه الانم باباش نیس گف میریم تاب بازی منم یه کلام گفتم نه دیگه ام نپرس نشسته پا تلویزیون

خودتم باهاش بازی می‌کنی یا انتظار داری تنها بره بازی کنه؟

بخدا خیلی باری میکنم دلش همش پارک میخواد فقط میگه بریم پارک

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خب از بس اسباب بازی داشته پسر من کلا۴تا ماشین داره و یه موتور شارژی و۳تا توپ ولی ماشالا خیلی خودشو س ...

پسر من باباش خیلی بهش بها میده هرچی هم به باباش میکم حالیش نیست با من خونه تنهاست نمیگه بریم بیرون تا باباش میاد جیغ شیون بریم اصلاااا هرچی میگی انکار نه انگار پدرش اصلا دعواش نمیکنه و اینم سو استفاده میکنه و من این وسط مغزم باید منفجر بشه اخرم پدرش تسلیمش میشه میگه بریم و این خیلی اذیتم میکنه اخه هرچی حدی داره

بخدا خیلی باری میکنم دلش همش پارک میخواد فقط میگه بریم پارک

عادت کرده کم کم از سرش بنداز ، اول براش توضیح بده ، مثلا اگه روزی ۵ بار می‌ره ، بکن روزی سه بار ، و دیگه هرچی اصرار کرد گوش نده، 

بعد از مدتی اونم کن دوبار.

بعد یکبار 

بعد بعضی روزها همون یکبارم  نبر ،جایگزین کن، مثلا امروز ببر خرید به جا پارک ، فردا مهمونی، پس فردا رستوران ، که فقط پارک نخواد ، 

خیلی ریلکس و بد عادت بارش اوردید یکم سخت بگیر خاهر بهش اینجوری تا بزرگ بشه شمارو پیر میکنه بخدا که

پیرم کرده دیگه از بس لجبازه

سرگرمی تو خونه فراهم کنید. بیرون هم زیاد بپوشانید و ببرید. مشکلی نیست. آفرین به باباش که بچه رو زیا ...

خیلیییی زیاد بهش بها میده یه تو بهش نمیگه باباش زیادی صبوره و من نه میگم یه جایی دعواش کن کوتاه نیا انقدر نبرتش خسته ترین باشه اولویتش پسرمه و اینجوری داره بد بزرگ میشه سه روز رفتم شمال هرساعت میبردش بیرون میگفتم نکن میگفت گناه داره خیلی بهش باج میده 

2810