2777
2789

چند روز بعد موعد مثبت شدین بیبی چک یا حالا آزمایش خون 

من دهم موعدم هست امروز آزمایش خونم منفی بود خیلی دلم شکست 

خیلی علائم دارم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اخه فکر کردم آزمایش خون نشون میده دیگه اما منفی شد 😭😭😭 خیلی ناراحت شدم امیدم ناامید شد

جند وقته اقدامین؟

والا منم ماه پیش خیلی حس میکردم باردارم رفتم آزمایش دادم جون بی بی منفی می‌شد بعد خانمه گفت بی بی زودتر نشون میده اکر منفی بوده خون هم منفیه

جند وقته اقدامین؟والا منم ماه پیش خیلی حس میکردم باردارم رفتم آزمایش دادم جون بی بی منفی می‌شد بعد خ ...

دارویی چیزی مصرف کردین؟

من این ماه روز سه تا هفت روزی دو تا کلومیفن خوردم روز هفت هشت دوتا امپول سینال اف  زدم روز ۱۲رفتم سونو دو تا فولیکول داشتم ک امپول اج سی می دوتا زدم امیدوارم باردار شم هی نخوام هر ماه قرص بخورم

دارویی چیزی مصرف کردین؟من این ماه روز سه تا هفت روزی دو تا کلومیفن خوردم روز هفت هشت دوتا امپول سینا ...

خدا کنه باردار شی همین ماه به حق حضرت زهرا 

من الان ۸ ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم اما خیلی خفیف

رژیم گرفتم اصلاح سبک کردم 

پنج روز به موعدم مونده آزمایش خونم منفی شد 

از درد سینه و کمر و دل دارم جون میدم خیلی امیدوار بودم که باردار شم 

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خدا کنه باردار شی همین ماه به حق حضرت زهرا من الان ۸ ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم اما خیلی خفیفرژیم ...

عزیزم الهی شماهم باردار باشی

ببین من بارداری اول سینه ها ب شدت حساس شده بود و یکم ک راه میرفتم کمرم میکرفت و نزدیک موعد بشدت حس پریودی داشتم ک گفتم باردار نیستم یعنی اینا جز علایم‌هست

و یادمه پنج شش روز‌مونده ب پریود بی بی زدم منفی شد ولی روز پریودی زدم ی هاله کمرنک انداخت

عزیزم الهی شماهم باردار باشیببین من بارداری اول سینه ها ب شدت حساس شده بود و یکم ک راه میرفتم کمرم م ...

دقیقا منم الان یه هفته بیشتره سینه هام حساس شده 

یکم راه میرم کمر درد میگیرم چون هر روز پیاده روی میرفتم الان چندین روزه نتونستم برم پیاده روی 

زیر شکمم درد پریود میگیره 

میترسم پریود شم خیلییییی از منفی شدن بیبی میترسم اینماه چون خیلی امیدوار بودم

کاربری دست دو نفره ❤️😘

😂عزیزم من ازمایش خووون دادم منفی زدع بود کلی گریع گریع

رفتم دکتر  دو تا امپول پرژسترون داد گفتم پریود نمیشم ولی ی هفته بعد پریود نشدم رفتم تست زدم دیدم باردارم ی وقتایی ادم زود میرع  ازمایش میده  معلوم نیست

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

😂عزیزم من ازمایش خووون دادم منفی زدع بود کلی گریع گریع رفتم دکتر دو تا امپول پرژسترون داد گفتم پری ...

چند روز به موعذ آزمایش خونت منفی شد ؟؟ من هنوز ته دلم یذره امید دارم خدا ناامیدم نکنه به حق مقربین درگاهش 🥺

کاربری دست دو نفره ❤️😘

خدا کنه باردار شی همین ماه به حق حضرت زهرا من الان ۸ ماهه اقدامم تنبلی تخمدان دارم اما خیلی خفیفرژیم ...

عزیزکم عجله نکن

وقتی تنبلی داری پس پریودتم نامنظمه و نمیدونی کی تخمک‌ ازاد شده و کی لقاح صورت گرفته

دیرترین حالت ممکن رو در نظر بگیر بعد بی بی بزن

الکی هم ازمایش نرو

هروقت بی بی قطعی شد برو مثلا چندتا هاله دار یا یکی دو نط پررنگ

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چند روز به موعذ آزمایش خونت منفی شد ؟؟ من هنوز ته دلم یذره امید دارم خدا ناامیدم نکنه به حق مقربین د ...

عزیزم  من پریود نمیشدم   خیلی وقت شد گفتم برم ازمایش بدم ازمایش دادم دیدم منفی شد ی هفته بعدش رفتم زدم دیدم مثبته

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨