s1araa77 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 23 عنوان خانومایی که با نیروی دریایی 274 بازدید | 19 پست ازدواج کردن. و تو غربت زندگی میکنناز سختیاش بگین و از شرایط زندگی تو غربت و هرچی که لازمه بدونم 1403/08/05 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9213 خواهرمحدود 10 سال هست بندرعباسن ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
نازگلیا عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 4406 خاله من چندسال غربت بود تازگیا شهرمون خونه خریده بودن عمه ام و پسرش در رفت و امد بودن دوسال پیش جنازه شوهر خالمو اوردن براش عمه ام خیلی جوونه پسرشون مدرسه میره ۱۱سالشه
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9213 راضیه از مردمش چیزی نگفته تا حالا از بدیشونخوبن دیگه فکر کنم ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
s1araa77 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 23 خواهرمحدود 10 سال هست بندرعباسن بعد از عروسی بلافاصله رفت بندرعباس؟شهر خودتون خیلی دوره ازش ؟راضی بود از این شرایط
s1araa77 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 23 خاله من چندسال غربت بود تازگیا شهرمون خونه خریده بودن عمه ام و پسرش در رفت و امد بودن دوسال پیش جناز ... شوهر خالتون نیروی دریایی بود؟چه اتفاقی افتاد براش
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9213 بعد از عروسی بلافاصله رفت بندرعباس؟شهر خودتون خیلی دوره ازش ؟راضی بود از این شرایط بله رفت8 الی 10 ساعت ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
نازگلیا عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 4406 شوهر خالتون نیروی دریایی بود؟چه اتفاقی افتاد براش ربطی ب کارش نداشتده روز بود واکسن زده بود سکته کردداغ دلم تازه شد گفتی نیرو دریاییچون هروقت میرفتیم مارو میبرد دم محل کارش رد میشد میگفت من اینجا کار میکنم
بوی_خاک_بعد_از_بارون عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 121 ربطی ب کارش نداشتده روز بود واکسن زده بود سکته کردداغ دلم تازه شد گفتی نیرو دریاییچون هروقت میرفتیم ... خدارحمتش کنه💔 چه واکسنی؟ سرنوشت درخت سوختن است...
s1araa77 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 23 ربطی ب کارش نداشتده روز بود واکسن زده بود سکته کردداغ دلم تازه شد گفتی نیرو دریاییچون هروقت میرفتیم ... خیلی متاسفم عزیزم. خدا رحمت کنه .
گل_من_گلی_گل_گلی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 7481 خاله من چندسال غربت بود تازگیا شهرمون خونه خریده بودن عمه ام و پسرش در رفت و امد بودن دوسال پیش جناز ... اخر، عمه یا خاله
نازگلیا عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 4406 اخر، عمه یا خاله عمهخیر سرم نمیخواستم شناسایی شمتهش گفتم عمه 😂🙏🤦
mehdi66pars عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 960 خواهرمحدود 10 سال هست بندرعباسن خواهر منم 12 سال بندرعباس بودن الان افتادن شیراز به درد نمیخوره پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند