2777
2789
عنوان

تازه 25روز زایمان کردم

340 بازدید | 29 پست

درد های زایمان یه طرف حرف مردم کار مردم بعد زایمان. یه طرف انقدر بعد زایمان  باکاراشون حرفاشون اعصابمو خورد کردن که نگو ازوقتی زایمان کردم بی میل به غذا شدم اصلا میل به غذا ندارم. شیرم کمه بچم سیر نمیشه  بچم اوایل زردی داشت نتونستم کاچی بخورم روغن حیوانی بعد 20روز خونه مامانم موندم انقدر این چند روز  باحرفای مردم شکستم که تواین مدت نشکسته بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم باید بخورید حتی شده به زور

مردم ها خییییلی چرت و پرت میگن فقط میخوان یه چیزی گفته باشه اهمیت ندید کار خودتونو بکنید هر چی متخصص نوزادتون بگه

به خودتون برسید. کاچی رو حتما ادامه بدید شده یه پیاله کوچیک هر روز

مردم رو کجا دیدی؟!!!

هرکس حرف مفت زد بگو به شما ارتباطی نداره یا نشنیده بگیر

غذا هم آبگوشت بدون نون بخور تا کم کم اشتهات باز شه 

ابگوشت 

ماهیچه گوسفندی

گردن گوسفندی

خروس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
عزیزم بعدزایمان تایه مدت زن حساسه ومردم هم اصلانمیدونن چی میگن چراشیرخشک نمیدی خودتوخلاص کنی کاش من ...

نمیزارن حتی مامان خودم درکم نمیکنه  بدن خودم انقدر ضعیف شده  یک روز درمیان باید سرم تقویتی بزنم

منم ۱۰ روزه زایمان کردم اشتهام کور کور شده امروز تازه یکم غذا خوردم بخیه هام باز شدن، ببخشید دلپیچه وحشتناک گرفتم ، بچم زردی داشت زیر دستگاه بود...بهم گفتن دوباره باید بستری بشم...فقط صبر کن تا تموم بشه 

نمیزارن حتی مامان خودم درکم نمیکنه بدن خودم انقدر ضعیف شده یک روز درمیان باید سرم تقویتی بزنم

ب حرفشون گوش نده الان زنابه خاطراقتصادبدنشون کلاضعیفه وویتامیناش کمه وشیرشون فقط آبه.بخروبده 

نمیزارن حتی مامان خودم درکم نمیکنه بدن خودم انقدر ضعیف شده یک روز درمیان باید سرم تقویتی بزنم

ولی من سر بچه اولم تجربه نداشتم الان میخام شیر خشک کمکی بدم.کسی هم دخالت کنه محترمانه از خونه م میندازم بیرون 

2810