2777
2789
عنوان

همه مادرا نوزادشون‌و دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی یه جور غم و دردسر داره ایشاا…دختر سالم و سلامت باشه همیشه عزیزم

ممنونم درد بچه خیلی سخته.از بودنش و صدالبته سالم بودنش لذت ببر.قیافشم دخترمن نمیشه بگی این اونه 😂همه بچه ها اولش نازنیستن😁

چشم بهم بزنی گذشته فقط شرلیطتت تغییر کرده خسته ای ب استراحت نیاز داری

کاشکی می‌شد استراحت کرد

یک ساعت رفتم بیرون دلم براش تنگ شد اومدم

تو خونه هم که هستم حموم رفتن هم برام سخت شده تا میرم شیر می‌خواد یا گریه میکنه و…….

ممنونم درد بچه خیلی سخته.از بودنش و صدالبته سالم بودنش لذت ببر.قیافشم دخترمن نمیشه بگی این اونه 😂هم ...

😂😂😂به شنیدن این جمله که همه نوزاد ها اولش ناز نیستن خیلیییی نیاز داشتم مرسییییی

چیو دیدین؟؟

و اینکه یادمه یه شب تو خواب گفتن اول بدوش بعد شیر بده چون سینه هام سنگین میشد دردم میومد. منم بیدار شدم و خالی کردم یکم بعد شیر دادنن. من یه آدم معمولیم خاص نیستم.

میخوام بگم خدا خیلی بیشتر از ما مراقبه

صبر کن یه چند ماه دیگ ببین چقد خوشگل میشه طفلک هنوز مژه و ابرو موهاش پر نیست صورتش هنوز کم و بیش باد داره یا لاغره جون نگرفته 

اون جز تو حامی نداره به تو نیاز داره 

بهتره چند روز بری خونه مادرت یا بری مهمونی از اون حال و هوا دربیای با شوهرت برید بیرون مهمونی خونه نمون تنها نمون

بعد زایمان تنها موندن اشتباه 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

و اینکه یادمه یه شب تو خواب گفتن اول بدوش بعد شیر بده چون سینه هام سنگین میشد دردم میومد. منم بیدار ...

وای چه جالب مرسی دلگرمم کردی اره واقعا یادم رفته بود به حضور خدا که هست و دلم گرمه به بودنش

صبر کن یه چند ماه دیگ ببین چقد خوشگل میشه طفلک هنوز مژه و ابرو موهاش پر نیست صورتش هنوز کم و بیش باد ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

انشاا…همین میشه چند ماه دبگه هم دخترم ناز تر میشه و هم من حالم خوب میشه

مرسی عزیزم از راهنماییتانشاا…همین میشه چند ماه دبگه هم دخترم ناز تر میشه و هم من حالم خوب میشه

خدا حفظش کنه عزیزم 

☺️😍 نی نی منم دختره سه ماه و نیم دیگ بدنیا میاد 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خدا حفظش کنه عزیزم ☺️😍 نی نی منم دختره سه ماه و نیم دیگ بدنیا میاد

به سلامتی عزیزم انشاا..رایمان خوب پ راحتی داشته باشی و دخترت و صحیح و سال بغل کنی